22.10.2016

Верея замина за Балчик с 18 играчи

Георги Андонов в разширения състав, но с минимални шансове да играе срещу Черно море

Още

Цветан Цветанов в Балчик: Президентските избори ще гарантират стабилността на държавата, която имаме днес

Не подценявайте президентските избори, защото те ще дадат допълнителна гаранция за стабилността на държавата, която имаме днес. Добрите проекти на Община Балчик не могат да се реализират без подкрепата на стабилна изпълнителна власт. Когато имаме стабилно правителство, можем действително да правим политики в подкрепа на хората. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията пред жителите на Балчик.

Цачева в Балчик: Опонентите ни се заиграват със страховете на хората – те не могат да бъдат обединители на нацията

Опонентите ни се заиграват със страховете на хората по отношение на сигурността и всяват разделителни линии – такива хора не могат да бъдат обединители на нацията и да застанат начело на държавата. Трябва да удържим посоката на развитие на България, която следваме в момента с правителството на Бойко Борисов - вътрешна стабилност, ясни партньорства с приятелите ни от ЕС и НАТО. Всичко останало е грозен популизъм, целящ да отклони страна от верния курс, който наистина дава резултати. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жителите на Балчик.

Цветанов в Балчик: Президентските избори ще гарантират стабилността на държавата, която имаме днес

Не подценявайте президентските избори, защото те ще дадат допълнителна гаранция за стабилността на държавата, която имаме днес. Добрите проекти на Община Балчик не могат да се реализират без подкрепата на стабилна изпълнителна власт. Когато имаме стабилно правителство, можем действително да правим политики в подкрепа на хората.

Цачева в Балчик: Опонентите ни се заиграват със страховете на хората

"Опонентите ни се заиграват със страховете на хората по отношение на сигурността и всяват разделителни линии – такива хора не могат да бъдат обединители на нацията и да застанат начело на държавата. Трябва да удържим посоката на развитие на България, която следваме в момента с правителството на Бойко Борисов - вътрешна стабилност,

Служители на ПБТ извършиха контролиран взрив на изоставен куфар в Балчик

Полицейски екипи са извършили контролиран взрив на изоставен куфар в Балчик. Това съобщиха от ОДМВР - Добрич, предаде Фокус. На 20 октомври, около 13.00 часа, е получено съобщение за изоставен куфар в района на пл. „21-ви Септември” в град Балчик. На място са изпратени полицейски екипи за отцепване на местопроизшествието до пристигане на служители на отдел ПБТ при СОБТ град Варна. Около 15.35 часа е извършен контролиран взрив на куфара. Не са установени взривни вещества, открити са стари дрехи, дамски обувки и чанти. По случая се извършва проверка.

Контролиран взрив в центъра на Балчик заради забравен куфар

Контролиран взрив е извършен в центъра на Балчик заради забравен куфар, информират от Областната дирекция на МВР. Вчера, около 13.00 часа в полицията е получено съобщение за изоставен куфар в района на пл."21-ви Септември". На място са изпратени полицейски екипи за отцепване на района до пристигане на служители на отдел ПБТ при Специализирания отряд за борба с тероризма - Варна. Около 15.35 часа е извършен контролиран взрив на куфара. В него не са открити взривни вещества, а стари дрехи, дамски обувки и чанти. По случая се извършва проверка....