26.10.2016

Сватби пред погледа на Ванга

Сватби под погледа на Ванга! Това ще се случи на Рупите, където ще се построи и ритуална зала. Така щастливи и влюбени двойки ще могат да се венчаят на мястото, което е било любимо и от което се е зареждала духовно известната ни пророчица Ванга. Това съобщи пред "България днес" Серафим Иванов, който е управител на комплекса на Рупите.

Още

Излязоха наяве неподозирани интимни тайни от личния живот на Ванга! 

Зоя Димитрова е уредник в къщата музей „Ванга“ в Петрич. В дома си българската пророчица е прекарала по-голяма част от живота си, като и до днес всичко е запазено в оригиналния си вид, без да бъде размествано или променяно. Къщата отдавна е превърната в музей и е отворена за посещения.

Мъж обяви гладна стачка, не вярвали на думи на Баба Ванга

Пророчицата казала къде е погребан Левски, но държавата нехае

Симитличанин със сензационно твърдение: Знам къде е гробът на Левски – Ванга ми го каза преди години!

Симитличанинът Павел Кипров обяви гладна стачка. От днес той започва да протестира срещу подмяната на историята и факти, умело изкривени от историците. Кипров подчинил живота си на доказване на думи, които той чул от пророчицата Ванга, която му посочила точното място на гроба на Левски.

Наследничката на Ванга шокира света със зловещо предсказание

Френското момиченце Каеде Убер, което има дарбата да разговаря с извънземни сили и да вижда бъдещето, направи зловещо предсказание.  Още преди няколко години момиченцето бе определено като единствена наследница на великата пророчица Ванга, а раждането й бе предсказано от самата петричка врачка,  съобщава novostionline.net.

Ванга предсказва откриването на древен град в долината на Средна Струма

Хераклея Синтика е един от най-значимите археологични комплекси в долината на Средна Струма, а най-ранните писмени сведения за района се срещат още в Омировите "Илиада" и "Одисея", книгите на Тукидид и Аристотел. Макар историческата информация от античността да е сравнително подробна, един от големите проблеми на съвременната наука е точната локализация на древните полиси.

Ванга предсказва откриването на Хераклея Синтика

В Петрич се надяват на наплив от туристи заради древния град Хераклея Синтика е един от най-значимите археологични комплекси в долината на Средна Струма, а най-ранните писмени сведения за района се срещат още в Омировите "Илиада" и "Одисея", книгите на Тукидид и Аристотел. Макар историческата информация от античността да е сравнително подробна, един от големите проблеми на съвременната наука е точната локализация на древните полиси. През 1930 година селището се споменава за първи път в публикац...