26.10.2016

Челси скъса с "Адидас", подписва с "Найк"

"Сините" получават по 70 милиона долара на година

Още

"Челси" смени "Адидас" с "Найки" срещу 60 млн. паунда на сезон

"Челси" обяви очакваната промяна в доставчика на екипировка. Лондончани подписаха 15-годишен договор с "Найки", който определиха като "най-голямата търговска сделка в историята на клуба". Според британските издания "Телеграф" и "Гардиън" сделката ще носи на сините 60 милиона паунда на сезон. Контрактът влиза в сила след края на настоящия шампионат и е до 2032 г. С новия договор "Челси" ще печели с 30 милиона паунда повече, отколкото от сегашната сделка с "Адидас".

"Челси" смени "Адидас" с "Найки" срещу рекордните 900 млн. паунда

"Челси" обяви очакваната промяна в доставчика на екипировка. Лондончани подписаха 15-годишен договор с "Найки", който определиха като "най-голямата търговска сделка в историята на клуба". Според британските издания "Телеграф" и "Гардиън" сделката ще носи на сините 60 милиона паунда на сезон или общо 900 милиона паунда за целия срок на договора. Контрактът влиза в сила след края на настоящия шампионат и е до 2032 г. С новия договор "Челси" ще печели с 30 милиона паунда...

Германската полиция е арестувала трима българи за кражба

При контролна пътна проверка в близост до град Йесберг, провинция Хесен, германската полиция е арестувала трима български граждани за предполагаема кражба, предава NH24. В автомобила, в който са пътували българите, са открити спортни обувки на марки като „Найк“, „Адидас&ldqu ...

Осъдиха амбулантен търговец, продавал ментета за 100 бона на чаршията в Слънчака

Бургаският окръжен съд отмени присъдата постановена от Районен съд – Несебър наН.Н., който беше признат за виновен и осъден на 4 месеца лишаване от свобода и глоба от 500 лева за това, че продава маркова стока, без да има необходимите лицензи. Подсъдимият е продавал известни спортни марки като „Найк”, „Адидас”, „Пума” и други.

Търговец пробутваше ментета по чаршията в Слънчака, но ето какво му се случи

Бургаският окръжен съд отмени присъдата постановена от Районен съд – Несебър на Н.Н., който беше признат за виновен и осъден на 4 месеца лишаване от свобода и глоба от 500 лева за това, че продава маркова стока, без да има необходимите лицензи. Подсъдимият е продавал известни спортни марки като „Найк”, „Адидас”, „Пума” и други.