25.10.2016

Челси взриви Острова с най-скъпата сделка в историята си

Ръководството на Челси прекъсва партньорството си с немския консорциум "Адидас" и ще има нов доставчик на екипировка.  "Сините" имат още 6 години договор с немската фирма, но американците са обещали да платят компенсацията, която се изисква за преждевременното прекратяване на договора. Коя е фирмата-гигант, която ще налива пари в Челси четете в Sportlive.bg!

Още

След 25-годишни спорове правителството на Острова реши да разшири Heathrow

Летището ще има трета писта и още един терминал, които вероятно ще заработят най-рано през 2025 г.

Даниел Митов разговаря с Борис Джонсън за правата на българите на Острова

За България е от основно значение е да се гарантират правата на българските граждани, които живеят и работят във Великобритания. Това е заявил българският външен министър Даниел Митов на днешна среща в Лондон с британския си колега Борис Джонсън, съобщи пресцентърът на българското министерство. Митов е във Великобритания на работно посещение. Статутът на българите ще е основна част от дебата за бъдещите отношения Великобритания - ЕС след референдума, каза Митов. ...

ЕС губи с £8 млрд. годишно повече от Острова при "твърд Brexit"

Ние сме най-важният пазар за Европа, заяви британски министър

Хубавица с пищни форми претърпя най-голямото си разочарование на атракцион на Острова

22-годишна дама с пищни форми не бе допусната до атракцион, разположен в английското графство Съри. Причината била много проста – размерът на гърдите й бил прекалено голям, съобщава "Мирър".

Водещите британски банки плашат да напуснат Острова

Подготвят изтегляне в началото на 2017 г. заради Brexit

Въпреки Брекзита: Все повече наши ученици напират да учат на Острова

9% повече българи са кандидатствали да започнат обучение в британски университет през академичната 2016/2017 година. Според данните на централизираната служба UCAS, чрез която се подават документи за всички бакалавърски програми в Обединеното кралство, кандидатите от България тази година са 2490, а през предходната са били 2280, съобщава БГНЕС.