23.10.2016

И все пак - купуваме руски двигатели за МиГ-овете... през посредник

Година и половина, след като решихме да дадем на Полша да ни ремонтира двигателите за МИГ-овете, за да избегнем руската зависимост, сега се оказва, че все пак нашите самолети ще са с двигатели от компанията майка - РСК МиГ.

Още

Сблъсъци между мигранти и полиция в печалноизвестния лагер Джунглата (СНИМКИ/ВИДЕО)

Френската полиция имаше сблъсъци с мигранти край Кале, в печално известния бежански център, наречен Джунглата.

Важна медицинска новина за страдащите от мигрена

Причинители на мигрената може да са бактериите в устата, смятат лекарите, пише сп. mSystems. Нитратите, съдържащи се в обработеното месо, зелените зеленчуци и лекарствата за сърце може да се превърнат в нитрити заради бактериите, намиращи се в устната кухина.

Италианската брегова охрана спасила 5000 мигранти за 2 дни

Почти 5000 мигранти са били спасени през последните два дни в Сицилийския пролив по време на операции с участието на италианската брегова охрана, европейската мисия EunavforMed и неправителствени организации. Само в петък са били спасени 3300 човека, уточняват от италианската брегова охрана. При операциите през този ден са били открити телата на седем души, информира Нова телевизия. Ден по-рано помощ е била оказана на 1400 мигранти, бедстващи в морето. Всички спасени хора са откарани на пристанища в Южните Апенини. По данни на външното министерство на Италия през тази година потокът от мигранти, идващи в страната, се е увеличил с 5%.

Миглена Ангелова разби на пух и прах Жана и Лара

Жана и Лара вече са част от миналото на „ВИП Брадър”. Двете получиха най-малка подкрепа от зрителите. За сметка на това Миглена Ангелова се оказа фаворитка. "Егати фаворита, сигурно сме сбъркали предаването", не пропусна да се изкаже по неин адрес Ирина.