28.10.2016

Слави Трифонов: Сам съм като куче!

Максимата за парите и че всичко се купува с тях, явно не важи за шоумен №1 Слави Трифонов. Защото, ако беше така, той щеше да е щастлив човек. Уви, истината за Дългия лъсва всяка година около празниците. Най-високият тв водещ у нас е изпаднал в...

Още

Извънредно! Слави Трифонов проговори за личния си живот на юбилея си: Сам съм като куче!

Максимата за парите и че всичко се купува с тях, явно не важи за шоумен №1 Слави Трифонов. Защото, ако беше така, той щеше да е щастлив човек. Уви, истината за Дългия лъсва всяка година около празниците. Най-високият тв водещ у нас е изпаднал в жестока депресия покрай 50-тия си рожден ден на 18 октомври. Това разкрива самият той пред вестник "Уикенд".

Само в БЛИЦ! Слави Трифонов готви зловеща атака срещу Цецка Цачева!

Слави Трифонов се готви да превърне залязващото си шоу в трибунал за словесни издевателства срещу Цецка Цачева, научи БЛИЦ от хора от екипа му. Дългия чакал с нетърпение Бойко Борисов да обяви номинацията си за държавен глава и в мига, който в неделя това стана факт, е започнал да подготвя атаката си.

Слави Трифонов: Никого не подкрепям, само суверена

Той и екипът му внесоха в ЦИК документи за регистрация на Инициативен комитет в подкрепа на въпросите от референдума

Слави Трифонов: Подкрепям само суверена

  Никого няма да подкрепям, подкрепям само суверена. Това каза Слави Трифонов в отговор на въпрос дали приема като подкана към него да подкрепя кандидатите на партии и коалиции, които се регистрират за подкрепа на референдума, предаде БГНЕС. „Това, че партиите решават да си правят реклама по този начин, която и да е партия, който и да е кандидат-президент или какъвто и да е, това е просто жалко. Никого няма да подкрепям, подкрепям само това, с което съм се заел - да направим такъв референдум. Никого няма да подкрепям политически. Това не е и политически ход, т.е. не е с цел избори за президент. Това е с цел хората да гласуват на референдум”, посочи той. Той и екипът му внесоха в ЦИК документи за регистрация на Инициативен комитет в подкрепа на въпросите от референдума, иницииран от „Шоуто на Слави“. Трифонов посочи, че някои от въпросите в референдума касаят точно нашите сънародници в чужбина и е от огромно значение те да могат да гласуват лесно. Той е сигурен, че те ще гласуват много активно. Трифонов отново коментира решението на Конституционния съд, който по думите му не позволи на една огромна част от българите да изразят мнението си. „Въпросът за електронното гласуване е от огромно значение. Той удовлетворява 2 млн. българи, но това ще стане, по един или друг начин това ще се случи. Този въпрос ще присъства в следващ референдум или по някакъв друг начин българите ще могат да изразяват свободно волята си”, заяви Трифонов. За праговете за валидност на референдума и това дали той е оптимист, че ще има нужната активност на референдума, Трифонов посочи, че най-малкото хората имат тази възможност. „За първи път имат възможността те да управляват, а не да бъдат управлявани, манипулирани. Това, което правим ние - даваме им тази възможност на уважаемите наши съграждани да изразят волята си. Ако искат могат да го направят. Ето, един път, един начин, по който те могат да реализират своята воля”, каза той. 

Само в БЛИЦ! Слави Трифонов огладня, търси втори Цветан Цветанов за партията си!

Слави Трифонов упорито издирва организатор като Цветан Цветанов, който да структурира новата му партия, научи БЛИЦ от негови приближени. Дългия е наясно, че без двигател като зам.-председателя на ГЕРБ мисията му да създаде ново партийно формирования е обречено на неуспех.

Само в БЛИЦ! Съдът няма да се принизява и да отговаря на обидната песен на Слави Трифонов!

Членовете на Конституционния съд няма да отговарят на обидите, с които ги заля през последните дни Слави Трифонов, научи БЛИЦ. Ерудираните съдии не смятат за необходимо да се принизяват до уличния език на Дългия и да влизат в полемика с него.