27.10.2016

Цветанов: Изберете №17, за да продължи стабилността

Цветан Цветанов в Тетевен: Изберете номер 17 в бюлетината, за да продължи стабилността в България Резултатът от президентските избори ще е атестат за това дали българските граждани подкрепят това, което правят правителството на Бойко Борисов и успешните кметове на ГЕРБ в страната. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с жители на Тетевен. „Виждате как Тетевен се преобрази за една година. В гра...

Още

Рим с ултиматум към ЕС: Изберете на коя страна да застанета - Италия или Унгария

Италианският министър на икономиката и финансите Пиер Карло Падоан отправи предизвикателство към ЕС в интервю, поместено във всекидневника "Република", информира БТА.

Как да изберете подходящо място, ако засаждате нови фиданки

Ако ще засаждате нови овощни дръвчета и вече сте избрали вида им, трябва да прецените къде да ги разположите. За целта е необходимо да се съобразите с изискванията им към факторите на средата. Най-важните са: топлина, светлина, почва, надморска височина. Повече прочетете

Само в БЛИЦ: Ауди vs Трабант във Варна! Вие кое ще изберете? (СНИМКА)

На интересна гледка се натъкнаха жителите на Варна. Потребител в социалните мрежи е заснел любопитни возила в морската ни столица.

Каква помпа за кърма да изберете?

Електрическа или ръчна? Единична или двойна?

Дами, изберете пръстен и ще разберете каква сте

Според психолозите изборът на пръстен може да разкрие много за характера на една жена. Дами, разгледайте внимателно пръстените, които сме подбрали и изберете инстинктивно този, който ви привлича най-много, а ние ще ви издадем някои тайни за твоята същност. Готова ли сте?

Астробижута според зодията – изберете своето

Астробижута според зодията – изберете своето