25.10.2016

Луната си прави "пластична операция" на всеки 81 хиляди години

Луната се подлага на нещо като пластична операция на всеки 81 хил. години. Трансформацията е провокирана от "бомбардировката" на комети, астероиди и многобройните им отломки, сочат резултатите от изследване, цитирани от Франс прес. Те разкриват, че новите кратери, формирани в резултат на тези чести сблъсъци, са повече, отколкото се смяташе досега.

Още

Луната си прави "пластична операция" на всеки 81 хил. г.

Според учените, лунният реголит се е преобърнал напълно за около 81 хил. години, т.е. 100 пъти по-бързо, отколкото се предполагаше

Лунната повърхност се подлага на "пластична операция" на всеки 81 000 години

Бомбардирана от комети, астероиди и многобройните им отломки, лунната повърхност се подлага на нещо като пластична операция на всеки 81 000 години, сочат резултатите от изследване, цитирани от Франс прес. Те разкриват, че новите кратери, формирани в резултат на тези чести сблъсъци, са повече, отколкото се смяташе досега. Светкавици обсипват Луната Като изследвали снимки на НАСА, учени открили също хи...

Манекенка си направи пластична операция на дупето, но след това се случи нещо неочаквано... (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

Пластична операция даде нестандартен ефект върху дупето на манекенка, съобщи „Дейли Стар“, цитиран от fakti.bg. Джана Стоунър си е сложила импланти в задните части, за да направи извивките си по-апетитни. Това обаче довело до ефект, в който дупето й постоянно се разклащало, наподобявайки известното движение „туърк“.

Задържаха мексикански наркобарон, докато отивал да му направят пластична операция

Мексиканските власти са задържали един от лидерите на картела „Залива“ Давид Гарсу Авила в предградие на столицата Мексико, предаде РИА Новости, цитирана от "Фокус".

Ужасяващо! Несполучлива корекция погуби млада жена! Анна скочила от балкона заедно със сина си (СНИМКИ)

Все повече млади жени и момичета се подлагат на всякакви корекции за разкрасяване, помпат устни и гърди, слагат импланти в задните си части, модата на пластиките се оказва обсесия у нас, която както е видно понякога застрашава и човешки живот. Ето една ужасяваща житейска история след пластична операция.