29.10.2016

Григор: Горд съм, че съм българин

Първата ракета на тениса ни Григор Димитров заяви, че е горд българин. Хасковлията даде специално интервю след мача си с Вашек Поспишил от втория кръг на Мастърса в Шанхай. Нашият представител бе елиминиран от квалификанта от Канада. Димитров демонстрира и оптимизъм, който е породен от добрите му изя...

Още

Кешеру: Феновете на Дунав могат да са горди с отбора си

„Беше много труден мач. С много добър отбор като Дунав. Както и срещу ЦСКА, Дунав показа, че е добър отбор и знае как да играе футбол. Днес ни изненадаха в някои моменти. Ние обаче успяхме да спечелим. Дунав е страхотен отбор и показва страхотно лице. Феновете му може да са горди“, заяви Клаудиу Кеше...

Тайните на Гордън Рамзи за перфектна палачинка

Има ли нещо по-хубаво от невероятния аромат на съботна палачинка? Без значение дали ги предпочитате със сладка или солена плънка, със сигурност това ще е първото нещо, което ще свърши на масата - особено, ако имате и деца вкъщи, пише gotvach.bg.

Ути Бъчваров зловещо: Горд съм, че избивам животни! На помиярите даже им харесва да ги тричат

Артистичният готвач Ути Бъчваров, известен с хобито си да убива животни, втрещи останалите випове в Къщата с признанието, че обожава варварския ритуал тричане на кучета, пише hotarena.net.

НАП разказва за себе си в кратък филм! Гордостта на България: Природа, история, култура… и данъчни (ВИДЕО)

„България е държава с хилядолетна история, богата култура, наследство от много цивилизации и невероятно красива природа. Тя обаче впечатлява и с данъчната си администрация” – така започва кратък филм, качен в профила на Националната агенция за приходите в „Ютуб”.

Повод за гордост! Българи сред най-бързо растящите IT компании в Европа

Българи са сред най-бързо растящите компании в IT-сектора в Европа. Българската компания "Булпрос" е част от класацията на на консултантската фирма Делойт най-бързо растящи IT фирми в Централна и Източна Европа Deloitte Fast 50.