25.10.2016

Камбуров чукна 36 (ВИДЕО и СНИМКИ)

Локомотив (Пловдив) честити на голмайстора си

Още

25 октомври: Светът в снимки

Бежанци си делят бутилка вода край френския лагер Кале. Палатковият им лагер бе вдигнат от френските власти. Стотици напуснаха „джунглата“, за да бъдат дислоцирани на други точки в страната. Бежанската криза в Европа е най-голямата от края на Втората световна война. Хелоуин наближава. Британски фермер вече се подготвя за събитието. Експлозия разтърси турския курорт Анталия. Властите водят разследване. Есенни цветове в Гармиш-Партенкирхен, Германия. Американският президент Барак Обама разговаря с телевизионния водещ Джими Кимъл. Това е едно от последните интервюта на Обама като президент – мандатът му е към своя край. Влюбени гледат към моста „Джордж Вашингтон“ над река Хъдсън. ...

Обществото реагира бурно относно стипендиите за ромски ученици (СНИМКИ/ВИДЕО)

Отпускането на стипендии за ромски ученици в гимназията предизвика бурни обществени реакции. Според някои родители децата от други етноси са дискриминирани, а хора от Добрич се заканиха да протестират.

Две седмици след като яма погълна колоездач, тя все още е незапълнена (СНИМКИ)

Огромната дупка, в която преди две седмици пропадна колоездач все още не е запълнена. Опасния трап се намира на ул. "Никола Вапцаров" и според живеещите в района дупката е доста стара, но след дъждовете се е отворила повече, пише "Петел".

Така правят в "Люлин": Колата на пътеката, а бабата с двата бастуна ... в калта (СНИМКИ)

Лек автомобил на известна фирма е паркиран на асфалтирана пътека в междублоковото пространство в столичния квартал "Люлин". В същото време хората са принудени да се придвижват през калта. И докато младите притичват набързо, за инвалидите това препятствие може да се окаже невъзможно за превземане.

Момичето с лице на Барби и тяло на Хълк (ВИДЕО и СНИМКИ)

Рускинята Юлия Винс вдига 120 кг от лежанка и кляка с 215 кг...

14-годишна танцьорка оглави класация на "Тайм" (СНИМКИ)

Списание "Тайм" направи класация на най-влиятелните тийн звезди. В нея участват 30 тийнейджъри. Мади Зиглър е най-малката участничка и победител в класацията. Само на 14 г. тя успя да се превърне от риалити звезда в успял артист. Мади участваше в известното американско шоу "На танци с мама". След това стана известна от клиповете на изпълнителката Сиа.