24.10.2016

Пълна лудница! Семейство тича до тоалетна при съседите, събориха им банята заради роднини

Семейство от дупнишкото с. Бистрица остана без баня и тоалетна след роднинска свада, временно ще ползват тоалетната на съседите и ще се къпят в леген, докато си построят нови помещения. В изпълнение на решение на съда представители на РДНСК - Кюстендил в присъствието на полиция пристигнаха с работници от ДП „Строителство и възстановяване” в Благоевград и бутнаха незаконно построена през далечната 1992 г. баня и тоалетна на Йорданка Кьосева. 

Още

Потрес! Жена продава честта си, за да купи къща на семейството си (ВИДЕО)

Американката Катрин Стоун продава девствеността си за 400 хиляди долара, за да помогне на семейството си, чийто дом бил изгорял при пожар. Жената напуснала родния Сиатъл и се настанила в един от легалните публични домове в Невада. Именно там тя щяла да извърши съдбовната стъпка. Но тя предупреди, че няма да се отдаде на всекиго, а само на този, към когото почувства някаква "връзка".

„Моето семейство”: Марина Николова и Николай Петров

Тях ги събира работата в телевизията. Тя е редактор, той – монтажист. След като професионалните им пътища се разделят, грижата за децата им дава идеята да създадат малко студио, в което всяко дете може да се превърне в сценарист и режисьор на свое, собствено анимационно филмче. Те са Марина Николова и Николай Петров и тази събота са гости в „Моето семейство”.

Министър Ненчев: Правителството не е семейство Адамс, не лазим пред премиера

Оградата не е в моя ресор. Тя сама по себе си няма да реши въпроса. Има нужда от личен състав, техника. Оградата улеснява нашите действия, но не може да стане в следващите няколко седмици. Бавно се строи. На финала сме, коментира той бежанския проблем, ко

Американско семейство дари изкуство за 380 млн. долара на парижки музей (ВИДЕО)

Творбите датират от втората половина на 19 век до първата половина на 20 век

Американка продава девствеността си от обич към семейството

20-годишна американка започна работа в бордей в щата Невада. За разлика от другите момичета, обаче, тя не прави секс, пише Си Ен Ен. В западния американски щат проституцията е легална. Катрин Стоун е избрала този път от обич към семейството. През 2014 година къщата, в която живеят тя и нейните близки, е унищожена при пожар. Нямат застраховка. Наскоро младото момиче, което мечтае да учи в колеж и да стане адвокат, вижда реклама в интернет, която й обещава много пари. Поради това е решила да продаде... девствеността си. Катрин Стоун се е свързала с Денис Хоф, собственик на бордеи, и му е споделила желанието си. „Това е нейният избор. Не мисля, че е добра идея някое момиче да изпие шест текили и по този начин да загуби девствеността си“, заяви Хоф. Самата Стоун споделя, че голямата й мечта е да запише право и да практикува професията, но заради пожара целият й свят се преобърнал. „Идеята да продам девствеността си се зароди, докато сърфирах в интернет. Прочетох за бордеите и видях в тях шанс да оправя проблемите си“, заяви американката. Денис Хоф, собственик на седем бордея в Невада, заяви, че всяка седмица получава 2-3 подобни предложения. Той се е съгласил да помогне на младото момиче, но само ако получи 50% от сумата. „Хората казват, че трябва да го направиш от любов. Но ако се замислите – аз го правя, защото обичам моето семейство“, споделя Стоун. Нейната девственост към момента се оценява на близо 400 000 дол...