23.10.2016

Великотърновският музикант Савов пусна нов хит

Великотърновският музикант Савов пусна нов хит. Песента е със заглавие "Ти не разбра", а нейното разпространение в родния ефир и интернет пространството, започна от началото на октомври. Радио премиерата на парчето се случи на международния ден на музиката 1-ви октомври. "Ти не разбра" е четвъртият пореден самостоятелен сингъл на Савов и е част от неговия предстоящ дебютен албум.Музиката и текста на песента са отново негови. По аранжимента на парчето, Савов е работил с неговият колега и приятел Алекс Нушев."Песента е много по-динамична и изобщо...

Още

Ексклузивно в "ШОУ"! Вторият отпаднал от „Фермата” Крум Савов огласи печални факти за здравето си

Известният спортен журналист Крум Савов се впусна в поредното предизвикателство, като стана един от участниците в риалити формата „Фермата” по bТV. Той тръгна с голямата кошница: „Влизам вътре, за да спечеля уважение, да предизвикам респект и да докажа защо се чувствам в ролята на фаворит”. Съдбата обаче му отреди да е вторият прокуден от шоуто, след като мениджърът Николай Давидов го предизвика на дуел. Оказа се, че Ники е точил лиги за този двубой още преди старта на шоуто, след като приятелите му заявили, че именно Крум ще е победител. Тогава той се хванал на бас с тях, че при първа възможност ще предизвика журналиста и ще го бие. Точно така се случи. Крум обаче си има обяснение за ранното отпадане, което сподели ексклузивно пред репортер на „ШОУ”.

Драма във "Фермата"! Гери Дончева тъгува за Крум Савов

Манекенката Гери Дончева страда за Крум Савов. Известната моделка, която в момента е във „Фермата” и смайва всички с трудолюбието си, не спира да тъгува по спортния журналист, пише "България днес".

Крум Савов свали 4 кила във „Фермата“

Спортният журналист Крум Савов е свалил 4 кила за двете седмици, докато беше във „Фермата“. Савов напуска шоуто след загуба от съперника си Николай Давидов в дуела за оставане и се прибра при семейството си, припомня hotarena.net. 

Крум Савов: "Фермата" ми показа кое е най-важното за мен!

Журналистът се впуска в нов мащабен проект

Медалистът Апостол Савов: Географията е най-всеобхватната наука

Апостол Савов, който извоюва бронзов медал от Олимпиадата по география в Пекин, вече е студент в София.  През април 2009 година, едва 11-годишен, той участва в Несебър на националната олимпиада и тогава решава, че географията е неговият свят.  Географията, и учителят ми най-вече, са ме подготвили да имам отворени очи и поглед към важните неща и да не изпускам нищо около мен. Научил ме е най-вече да се интересувам отвъд привидното и отвъд тази информация, която получаваме. Научаваш много повече неща покрай това, което конкретно си искал да разбереш, оформя такава култура на търсене на познания, на лична инициатива. Освен всичко, олимпиадата е възпитала в мен чувство за отговорност на някакъв систематичен... в крайна сметка да съм готов за изненади, тъй като невинаги въпросите са такива, каквито очаквам. Честно казано, географията е най-всеобхватната наука и комбинира синтезирана информация от всички останали природни и хуманитарни науки. Самата олимпиада е продължила три дни. Два от тях са практически – по улиците на Пекин, без телефони, снимки и записи. Изискват не само теоретични знания, но по-скоро умения за анализиране и възприемане на различни източници на информация, коментира Савов.

Крум Савов: Човек трябва да се научи да губи достойно

Това коментира спортният журналист след отпадането си от „Фермата”