22.10.2016

Дървена къща на колела, ще я регистрират в КАТ (видео)

Семейство от София си направи дървена къща на колела. Двамата съпрузи са специалисти по дизайн, които мечтаели за дом, който се мести навсякъде, разказва НОВА. Скоро ”пътуващата къща” ще се отправи към КАТ, за да получи

Още

В Украйна ще пестят ток като преместят ваканциите на учащите

Петицията е публикувана на президентския сайт Украинският президент Петро Порошенко е получил петиция да премести през зимата летните ваканции за ученици и студенти. Петицията е публикувана на президентския сайт, информира ТАСС, съобщава Нова телевизия. Авторът на инициативата твърди, че подобна мярка ще помогне значително да се намали потреблението на електричество и газ в страната. Ако петицията Бъде подкрепена от 25 000 граждани, документът ще бъде предложен за разглеждане от държавния глава. До крайния срок за събирането на подписите има 92 дни.

Правнучката на Тодор Живков: Тепърва хората ще го оценят

Андреа Стефанова разказва за пръв път пред камера за семейството си

Как бежанската криза помага на гръцката икономика

Бежанската криза може да се окаже полезна за Гърция поне що се отнася до икономиката на страната. До този момент финансовата помощ за Атина за справяне с прилива от бежанци е достигнала 500 милиона евро. Благодарение на тези средства брутният вътрешен продукт на страната е нараснал с 0,3 процента тази година. Вижте повече от репортажа на Борис Бъчваров.

Ново напрежение в Близкия Изток: Сирия и Ирак скочиха на Турция, не искат нейни войски на своя територия

Напрежението в Близкия Изток продължава да расте. На фона на водещата се от години истинска война в Сирия и Ирак и сблъсъкът на световните сили в...

Ексклузивно за войната! Бойците на иракската армия заснеха боевете с терористите в Мосул (ВИДЕО 18+)

Сражението с членовете на терористичните групировки в иракския град Мосул бяха заснети с камера. Кадрите са направени от позиции на правителствените войски и са разпространени от агенция Ruptly.