27.10.2016

Еротичната сензация Стела Тейлър играе булката беглец (СНИМКА 18+)

Еротичната сензация Стела Тейлър е подготвила мега шоу в Свищов. Стела ще влезе в ролята на "булката беглец" на 15-ти октомври. Въпреки обещанието си да не танцува в България, явно брюнетката е размислила.

Още

Еротичната сензация Стела Тейлър съблазнява Илиян с тяло трепач (ВИДЕО)

Еротичната сензация Стела Тейлър, оприличавана от мнозина за "новата Николета Лозанова", блести в новия клип на Илиян "Лас Вегас". Красавицата върти кръшна снага и демонстрира сексапилните си извивки пред погледа на фолк певеца.

Изкушението Стела Тейлър отказва да танцува на пилон у нас

Красивото изкушение Стела Тейлър отказва да танцува на пилон, дори и за трицифрена сума. Става въпрос само за България, тъй като според нея мъжете тук били прости и агресивни, пише hotarena.net.

Наша еротична моделка покори Мюнхен с танци на пилон и голота! (СНИМКИ 18+)

Българският еротичен модел Стела Тейлър покори Мюнхен с перфектното си тяло и танците на пилон. В момента тя се радва на кариерата си там и на световна известност.

Мистър Малта забърса наш еротичен модел (СНИМКИ 18+)

Мистър Малта Карл Боничи и еротичният модел Стела Тейлър, която е и основател на собствен балет "Passion Magic", бяха изловени в опасна близост.  Красавицата сподели снимка с мистериозен красавец, който след кратко проучване се оказа един от най-известните топ модели в Малта.