23.10.2016

Панчаревски потайности! Имаш нотариален акт, но нямаш имот

Прокуратурата подхвана смеха за измами в район "Панчарево"

Още

На митинг в Румъния за обединяване с Молдова имаше сбивания

Марш в подкрепа на обединение с Молдова в румънската столица Букурещ прерасна в насилия, съобщава радио „Свободна Европа“. Причината за инцидента е, че няколко души са опитали да преминат през полицейския кордон и да стигнат до символично място в центъра на града.

Стотици протестираха в Италия, имаше сблъсъци с полицията

Ожесточени сблъсъци избухнаха по време на шествие на около 500 ученици и работници в Палермо, предаде „Руптли”. Те демонстрираха срещу правителството на Матео Ренци, съобщава Нова телевизия. Под мотото „Ден без Ренци” стотици протестираха в цяла Италия. Недоволните от управлението му, поискаха оставката на премиера и призоваха за предсрочни избори.  Италианският премиер е под натиск заради решението му да проведе национален референдум за конституционна реформа. 

Трайчо Трайков за уволнението си като енергиен министър: Имаше напрежение, което се покачваше

Кандидатът за президент на Реформаторския блок беше в студиото на „Тази събота” с половинката си Милена Маркова

Дерменджиев след загубата от Арсенал: Имаше напрежение, допуснахме грешки

Ако мачът бе утре, щях да изляза със същия състав, коментира треньорът

Александър Миланов: Кризата имаше оздравителен ефект върху българския автомобилен пазар

Този текст е част от специалното издание на "Капитал" Капитал Авто. Всички текстове по темата може да откриете тук. Александър Миланов е председател на управителния съвет на Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП) от месец май. Ръководител е на представителствата на BMW Group за България и Румъния. Работи в сферата на автомобилите от февруари 1993 г., когато постъпва на работа като ръководител на отдел "Маркетинг и PR" в генералния...