25.10.2016

Няма пострадали български военнослужещи при ракетен обстрел на Летище Кандахар

Няма пострадали български военнослужещи при ракетен обстрел на Летище Кандахар, съобщават от Министерството на отбраната. Не са нанесени и материални щети. Базата на международната коалиция на летището в Афганистан е била обстрелвана снощи.  През последните месеци в Афганистан различни групировки и талибаните  извършват бомбени атентати и обстрелват военни обекти, сред които е летището в Кандахар.

Още

Обстреляха с ракети базата на Международната коалиция на летище Кандахар. Няма пострадали български военни

  Базата на международната коалиция на летище Кандахар, Афганистан, беше подложена на обстрел вчера, 12 октомври, в 23:50 часа местно време (22:20 часа българско време), съобщиха от МО, предаде БГНЕС. Няма пострадали български военнослужещи и не са нанесени материални щети. 

Няма пострадали българи при обстрела на летище Кандахар

Няма пострадали български военнослужещи при ракетен обстрел на летище Кандахар, съобщиха от пресцентъра на Министерството на отбраната. Базата на международната коалиция в Кандахар, Афганистан, е била подложена на интензивен огън вчера, 12 октомври. Според военните доклади стрелбата е станала факт в 23:50 часа местно време (22:20 часа българско време). Българските военнослужещи са невредими. На обекта не са нанесени и материални щети....

Няма пострадали български военнослужещи при ракетния обстрел на летище Кандахар

Базата на международната коалиция на летище Кандахар, Афганистан, е била подложена на обстрел вчера, 12 октомври, в 23.50 ч. местно време (22.20 ч. българско време). Няма пострадали български военнослужещи и не са нанесени материални щети, съобщи пресцентърът на Министерството на отбраната.

Няма пострадали български военни при пореден обстрел на летище Кандахар

Няма пострадали български военнослужещи при ракетен обстрел на базата на международната коалиция на летище Кандахар, Афганистан. Това съобщават от Министерство на отбраната.От ведомството уточняват, че нападението е извършено вчера, 17 юли, в 21.

Обстрелвали летище Кандахар, където са нашите военни

Базата на международната коалиция на летище Кандахар в Афганистан, където има и група български военнослужещи, е била обект на ракетен обстрел. Това става ясно от съобщение на Министерството на отбраната. От там уточняват, че няма пострадали български военнослужещи. Нападението е извършено днес, 14 юли, в 05.00 часа местно време (03.30 часа българско време).

Няма пострадали български войници при ракетна атака на летище Кандахар

Базата на международната коалиция на летище Кандахар в Афганистан е била под ракетен обстрел тази нощ. Няма пострадали български военнослужещи, съобщиха от Министерство на отбраната.  Нападението е извършено през изминалата нощ около 3.30 часа българско време.