24.10.2016

Част от с. Бистрица ще е без вода в петък

"Софийска вода" ще подменя водопроводно отклонение

Още

Хората от Бистрица отново на протест

Бистричани искат да спрат имотните измами със земи в селото

Протест в Бистрица срещу имотните измами

 Протестиращи се събират на входа на Бистрица. Те ще блокират движението. Повод за протеста са зачестилите имотни измами.       Общинско място е заменено със земеделски имот, недоволстват хората. Частни терени пък били дадени на хора, които в Бистрица никой не познава.       Имотите, които са били на дедите ни, трябва да бъдат върнати на законните наследници, настояват в Бистрица.

Жителите на Бистрица протестираха срещу имотните измами

Жителите на Бистрица излязоха на протест срещу имотните измами там.Т е затапваха периодично пътя на входа за Бистрица.Оказва се с фалшиви документи се продават частни и общински имоти. Защо въпреки че общината и прокуратурата започнаха проверки, недоволството там не стихва вижте в прякото включване на Илина Бисерова.

Ето го виновникът за имотните измами в Бистрица

Само преди дни ви разказахме за наглата незаконна схема с имотни измами в Панчарево и Бистрица. При всички тях е участвал като пълномощник един и същ...

Соченият за отговорен за имотните измами в Бистрица определи случаите като глупости

Славин Апостолов се закани да подаде иск срещу bTV за неверни сведения и за уронване на престижа

Отново жители на Бистрица излизат на протест срещу имотните измами

Втори протест в Бистрица срещу имотните измами там. Скандалът гръмна преди 10 дни. Оказва се с фалшиви документи се продават частни и общински имоти. Вече е назначена проверка от столична община и прокуратурата.