23.10.2016

Интернет изригна срещу картела на Shell и OMV! Цените на дизела и бензина могат да скочат до 3 лева за литър!

Хиляди представители на средния и дребен бизнес изригнаха като вулкан срещу монопола на горивата, от който в момента богато се възползват големите вериги бензиностанции Shell и OMV.

Още

Почти без промяна остават цените на едро на хранителните стоки

Почти без промяна остават цените на едро на хранителните стоки, информират от Държавната комисия по стоковите борси и тържищата. От юни насам цените са без резки изменения. През отиващата си седмица поевтиняване е регистрирано при оранжерийните домати, по-чувствително е то в цената на лимоните - с почти 16 процента, незначително, с един процент, по-евтино е олиото. По-скъпи тази седмица са българските оранжерийни краставици, картофите, чушките, морковите са поскъпнали с 25 на сто, гроздето също се продава на по-висока цена. Според търговци на дребно, поевтиняването на лимоните и поскъпването на гроздето е типично за това време на годината.

Само за ценители: Пет класики, които поскъпнаха значително (СНИМКИ)

Днес ще ви отведем към култовите години и няколко автомобила, които освен, че се превърнаха в колекционерски гордости, поскъпнаха значително в последно време. Машините на четири колела са доказали, че някои от тях могат да бъдат значително по-доходни от редица финансови инструменти.

Цените на жилища "на зелено" вече надхвърлят стойността на готовите

Масово се рефинансират стари ипотечни кредити при по-изгодни условия

Цените на петрола записват леки спадове

Инвеститорите очакват данните за нефтените платформи в САЩ

Услугата Google Flights ще предсказва промените в цените на самолетните билети

Според статистиките на Google, значителна част от хората, ползващи самолети (за САЩ 69%), при купуването на самолетен билет се безпокоят, дали са избрали най-доброто предложение и дали изобщо са направили най-правилния избор. За да помогне на потребителите, интернет гигантът обнови услугата Google Flights и добави възможност за предсказване на възможните повишения или понижения в цените […] Източник Услугата Google Flights ще предсказва промените в цените на самолетните билети