25.10.2016

Тази напитка се състои само от 4 съставки, а действа безотказно! Топи мазнините по корема и дупето екстремно

Загубата на тегло и поддържането на теглото би могло да бъде истинско предизвикателство, най-вече за тези, които обичат да се хранят. Плюс това, всички ние сме извънредно заети, което значи, че отделяме много малко време за редовна физическа активност, ако въобще имаме такава.

Още

Играч събра 100 души и потопи яхта в GTA 5

Съвсем наскоро играчът RZED реши да направи експеримент в GTA 5 – той се интересуваше дали може да потопи яхта в играта, ако събере достатъчно хора на борда. Разбира се, RZED е The post Играч събра 100 души и потопи яхта в GTA 5 appeared first on IDG.

От 2017г. смартфоните и лаптопите ни ще използват по-бърз WiFi стандарт

От следващата година смартфоните и лаптопите ще могат да използват много по-бърз безжичен интернет. Тогава ще се появят първите модели с новия стандарт WiGig, съобщава The Verge.   Стандартът ще бъде известен и като 802.11ad. Максималната му теоритична скорост е 8Gbps. В момента Wi-Fi Alliance вече издава първите сертификати на устройства, които поддържат WiGig. Новият стандарт е около два пъти по-бърз от WiFi. Той обаче има и недостатъци. Един от тях е, че може да работи в рамките на около 10 метра. Това означава, че все още няма да може да се използва в точки за...

Забраняват на Tesla да рекламира автопилоотите си

Според транспортния министър на Германия, думата „автопилот“ не трябва да фигурира в рекламите на електромобилите

Маверик разтопи сърцата на десетки хиляди американци, ето защо... (ВИДЕО)

В американски град се провежда кампания за събирането на пари за лечението на куче, болно от рак. Маверик, който е порода голдън ретривър, има лимфома и се нуждае от спешно лечение.  

Летописецът на Тодор Живков: Тато имаше трима двойници!

"Тодор Живков имаше поне трима двойници. Всички президенти и големци имат, няма нищо лошо в това." Това сподели сензационно проф. Недьо Недев, сподвижник на бившия Първи и негов летописец. Недев е изследвал живота на Живков, като няколко години е говорил и писал рамо до рамо с първия човек на ЦК на БКП. Само преди месец 90-годишният историк от СУ "Св. Климент Охридски" издаде втората си книга с издателство "Труд" - "Дворцовият преврат срещу Тодор Живков".

Система по-умна от днешните автопилоти

Американската компания Aurora разработи автоматизира система за управление, която ще е „по-умна” от днешните автопилоти. Особеното е, че системата ще бъде под формата на роботизирана ръка, имитираща операциите, които извършва човешката ръка. Подобна форма е избрана, за да може както бързо да се спре системата на автопилота и да бъде синхронизирана с действията на капитана, така и да се върне управлението в изходна позиция. Предимството на Aurora е, че е бърза за научаване. Амбицията на производителите е обучението по нея да отнема по-малко от един месец. Експертите прогнозират, че интересът към системата ще е голям, тъй като ще даде възможност на авиокомпаниите да намалят разходите си, в случаите, когато нямат достатъчно персонал. Друго предимство е, че роботизираната ръка пилот не изисква много време да бъде монтирана в самолетната кабина.   ...