26.10.2016

Лозан Панов поиска оставката на Димитър Узунов заради европрокурорите

Представляващият еднолично разпоредил кои кадровици ще се срещат с тях

Още

Димитър Узунов: Лозан Панов е пречупен човек, като го попитах дали познава Иван Костов пламна като факла!

Лозан Панов да се държи като мъж, призова по bTV представляващият ВСС Димитър Узунов, чиято оставка беше поискана преди дни. Причината беше едноличното решение на Узунов кои членове на съвета да се срещнат с европейските обвинители, които готвят анализ за дейността на българската прокуратура.

Димитър Узунов към Лозан Панов: Забихте ножа в гърба ми дълбоко и болезнено

Висшия съдебен съвет гласува за оставането на Димитър Узунов като представляващ съвета. С 15 на 8 гласа искането за неговата оставка бе отхвърлено. Самият Узунов благодари на колегите си и направи специално обръщение към председателя на ВКС Лозан Панов, който беше инициатор на акцията.

Димитър Узунов към Лозан Панов: Забихте нож в гърба ми, дълбоко и болезнено

Мнозинството във Висшия съдебен съвет остави Димитър Узунов като представляващ съвета. С 15 на 8 гласа искането за неговата оставка бе отхвърлено. Самият Узунов благодари на колегите си и направи специално обръщение към председателя на ВКС Лозан Панов. Можехте да ме питате за писмото във връз ...

Лозан Панов иска оставката на "лицето" на ВСС Димитър Узунов

Съдия № 1 Лозан Панов поиска оставката на "лицето" на ВСС Димитър Узунов, защото еднолично е определил кои висши магистрати да се срещнат и разговарят с четиримата европрокурори, които анализират работата на българското държавно обвинение.  Преди седмица това направи Калин Калпакчиев. На заседанието на ВСС днес те предложиха Узунов да каже

Нов скандал във ВСС: Лозан Панов поиска оставката на Димитър Узунов заради европрокурорите

Председателят на ВКС Лозан Панов поиска оставката на представляващия ВСС Димитър Узунов.

Лозан Панов поиска оставката на представляващия ВСС Димитър Узунов

Председателят на ВКС Лозан Панов призова представляващия ВСС Димитър Узунов да преосмисли дали да остане на поста. Панов се обърна към колегите си с призив, ако Узунов сам не се оттегли, да бъде гласувана такава точка в дневния ред на ВСС за днес.