27.10.2016

Корумпиран генерал живее в супер разкош! Вижте дворянското му имение (СНИМКИ)

Арестуваният руски генерал от следствения комитет на ФСБ Денис Никандров е имал имение за 100 милиона рубли, в което по стар дворянски обичай е държал и голяма прислуга. Имотът в Подмосковието е на името на децата му - 12-годишният Сергей и 6-годишната Алиса, съобщи Лайф.ру.

Още

Слави блокира центъра на София, вижте важна информация за концерта

На 29 октомври 2016 г., събота, на Орлов мост ще се проведе митинг-концерт в подкрепа на референдума, иницииран от „Шоуто на Слави“. Началото ще бъде точно в 19.00 часа. Митинг-концертът ще бъде на бул. „Цариградско шосе” в участъка между бул. „Евлоги и Христо Георгиев

Вижте изборната бюлетина на сайта на РИК

За улеснение на гласоподавателите Районната избирателна комисия публикува на сайта си сканиран образец на бюлетината за изборите за президент и вицепрезидент, насрочени на 6 ноември.Към момента общият брой на откритите секции в Трети изборен район - Варна, е 637.На сайта на РИК - Варна в секция "съобщения" са оповестени секциите, подходящи за гласуване на избиратели с увреждания и затруднения в придвижването.На 29-ти октомври изтича срокът за отстраняване на непълноти и грешки в избирателните списъци. Заявлението за това се адресира до съответн...

Вижте как евакуираха Медведев при опасност (ВИДЕО)

Били чути силни звуци, наподобяващи експлозии

Хасан и Ибрахим стягат куфарите! Вижте защо ще напуснат България

Виртуозните пианисти Хасан и Ибрахим заминават на европейско турне в началото на следващата година. Това разкри техният горд баща Дениз Игнатов, цитиран от в. България днес.

Слалом или футбол - вижте шедьовъра на Фелипе Андерсон (ВИДЕО)

Голът на бразилеца помогна за разгромна победа на "Лацио"

Вижте проекта за чудото „Славеева река“ в Айтос (СНИМКИ)

Преобразяването на лесопарка започва още първите пролетни дни на март 2017 г. Амбицията на кмета на Айтос Васил Едрев е, през юни догодина фестивалът „Славееви нощи“ да се състои именно на новата сцена, дори и цялостното реконструиране на всички зони да не е завършило, пише "Флагман".