28.10.2016

Ясновидец разкри защо оставаме без ангел-хранител: Той ще ви зареже на третия ден, ако...

Мит е, че всеки от нас си има ангел-хранител. Тези благородни същества сами избират човека, на който да помагат. Ако сте агресивни, те може ви изоставят още на третия ден, предупреждава ясновидецът и маг Александър Шепс. Ще останете абсолютно беззащитен, ако това се случи, обяснява руският екстрасенс.

Още

Никол за бившия си: Той е най-добрият

Вече не си говорим, това е истината, призна Шерцингер

Московски: Ключовата дума в сектора на транспорта е „устойчивост“

Процесите в сектора на транспорта се развиват извън рамките на политическите мандати, затова думата „устойчивост“ е ключова за нашата система. Това заяви министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски по време на откриване на конференцията „Мобилност за един свързан свят“. Събитието се организира от Университета за национално и световно стопанство (УНСС) и в него участват представители на водещи институции в транспорта, фирми и студенти, съобщиха от ГЕРБ.

Миньорите от Бобов дол получиха ваучери на стойност 80 лева

Миньорите от Бобов дол казаха, че са получили заплатите си за септември месец, които им дължеше от ръководството на „Въгледобив Бобов дол”. Изплащат се и ваучерите за храна, които повече от шест месеца не бяха получавали работещите в рудниците. Хората разказаха, че обстановката в мините за сега е спокойна, но се притесняват, че след няколко месеца отново ще се заговори за затваряне на рудник „Бабино”, където работят около 650 човека.

Италия крие супервулкан, той може да унищожи Европа

Учените са сигурни, че предстои ново избухване и то е много вероятно да се случи в близките десетилетия

Ако той не прави тези неща за теб, то може би не те обича достатъчно

Ако той не прави тези неща за теб, то може би не те обича достатъчно

Почина известен актьор от Холивуд! Той застреля сина на Брус Лий

Холивудският актьор Майкъл Maси е починал на 61 години, съобщи списание „Variety”. Както посочва изданието, той беше този, който през 1993 г. неволно застреля сина на Брус Лий - Брандън, на снимачната площадка на филма „Гарванът”, съобщава сайтът life.ru, цитиран от "Петел".