20.10.2016

Близки и роднини на ченгето, закриляло Марто Дебелия, окупираха сградата на полицията, за да го посрещнат

Близки и роднини на арестувания за покровителстване на сводника Мартин Филипов-Дебелия, полицай Стефан Филипов, окупираха сградата на ОД на МВР Благоевград, за да посрещнат "свободния си родственик". Филипов бе пуснат под парична гаранция от 10 000 лева от окръжния благоевгадски съд, който гледа делото срещу него при закрити врата. Мотивите на магистратите бяха, че Филипов не може нито да повлияе на хода на делото, нито да се укрие, съобщава struma.com.

Още

Скандален обрат: Проститутката Гергина се обърна срещу Марто Дебелия, не й бил само любим, а и....

Мартин Филипов-Дебелия вчера поиска да бъде освободен под „домашен арест”, за да лекува високото си кръвно и бъбречното заболяване, но съдът го остави зад решетките, информира struma.bg.

Проститутка и клиенти спипани с дрога в хотел в Благоевград, ползван от Марто Дебелия

Проститутка с клиенти бе хваната с дрога в хотел в Благоевград. Около 8 часа сутринта е получен сигнал на тел. 112 , че в помещение на хотела лица употребяват наркотични вещества. На място пристигнали полицаи, които при извършената проверка са установили петима млади мъже и една жена. С протокол за доброволно предаване са предадени два прозрачни

Нов екшън: Полиция пак щурмува бардака на Марто Дебелия в Благоевград

Полиция щурмува тази нощ хотелски комплекс "Рио" в Благоевград, където се бе скрила една от проститутките на скандалноизвестния сводник Мартин Филипов - Дебелия. Тя бе задържана с два пакета наркотици и наркозависими клиенти в стаята й, съобщава struma.com.

Тони Рокера – Стрелата: Проститутка на Марто Дебелия ме праща в затвора

Открих Града на Ада и ме нагазиха поп, полиция и прокуратура

Бопаджията, обвинен за чадър над Марто Дебелия, излиза на свобода

Благоевградският бопаджия Петър Кънев, обвинен за чадър над известния сводник Мартин Филипов-Марто Дебелия, излиза на свобода срещу гаранция от 5000 лв. Решението взето днес от Окръжен съд-Благоевград, председателстван съдия Красимир Аршинков, е окончателно.

Сензационен обрат по делото на Марто Дебелия

Благоевградският бопаджия Петър Кънев, обвинен за чадър над известния сводник Мартин Филипов-Марто Дебелия, излиза на свобода срещу гаранция от 5000 лв.