29.10.2016

Анита Мейзер изпаднала в депресия

Анита Мейзер е изпаднала в депресия и била буквално срината заради забавянето на съдебномедицинската експертиза, от която зависи свободата й. Това разказаха близките й. Адвокатът на Анита Мейзер обясни за убийството на съпруга й (ВИДЕО) Вече втори месец Мейзер е в килия във варненския арест заедно с други провинили се жени. "Адвокатът й я посещава през ден, за да й дава кураж. Дъщеря й Джулия също идва редовно и подкрепя майка си в тежкия момент. Но истината ...

Още

Анита Мейзер подлудила всички в ареста, пускат я на свобода

Анита Мейзер, която бе задържана заради смъртта на съпруга си Николай, е подлудила всички в ареста. Тя имала непрекъснати претенции, най-много се ядосвала заради съкилийничката си Ивалена, която пушела много.

"168 часа": Пускат Анита Мейзер на свобода. Подлудила ареста с капризи

Миската подлудила ареста - не могла да търпи цигарите на обвинената за убийство Ивалена Капризничи и непрекъснато вика охраната, гардовете я предупредили: Тук не е хотел Анита Мейзер, която е обвиняема по дело за причиняване на телесна повреда, довела до смъртта на мъжа й Николай, може да бъде освободена от ареста след седмица, научи "168 часа".

Анита Мейзер излиза от ареста

Анита Мейзер, която е обвиняема по дело за причиняване на телесна повреда, довела до смъртта на мъжа й Николай, може да бъде освободена от ареста след седмица, научихме от "168 часа". Адвокатите на българката с американско гражданство ще поискат...

Маги Желязкова отсече: По-красива съм от Анита Мейзер

Маги Желязкова стана обект на злобни подигравки в мрежата. Мнозина се гаврят с миската, че е копие на Анита Мейзер. Смуглата кожа и дългите катраненочерни коси на двете, станаха повод за коментари, че си приличат като две капки вода. А някои дори решиха, че имат роднинска връзка, пише „България днес”.

Съкилийничката на Анита Мейзер поиска свобода

Обвинената в убийството на 13-годишната Александра от Провадия поиска домашен арест, съдът ѝ отказа

Анита Мейзер дели килия с обвинена за убийството на 13-годишно дете

Обвинената за убийството за 13-годишната Александра поиска да излезе на свобода. Ивалена Маринова е зад решетките от средата на месец април, когато беше задържана заедно с приятеля си Красимир Маринов. В последните месеци тя дели килия с Анита Мейзер.