21.10.2016

Оградата на затвора в Пловдив била изолирана, а не санирана

От управата твърдят, че ремонтът със стиропор излизал в пъти по-евтино

Още

Пловдивската прокуратура готова с обвинението за пожара на Тютюневите складове

Окръжна прокуратура-Пловдив внесе в Районния съд обвинителен акт спрямо Любомир Данчев, обвинен за пожара на бившите Тютюневите складове в Пловдив, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.На Данчев са повдигнати обвинения за това, че на 20 август по непредпазливост е запалил сграда, със значителна стойност-тютюнев склад на ул."Екзарх Йосиф" 13, като от пожара са последвали значителни вреди в размер на общо 11 784 537 лв. на общо пет съседни сгради (бивши тютюневи складове).

Пловдивският бездомник е обвинен за подпалването на Тютюневия град

Бездомният Любомир Данчев е подпалил Тютюневия град в Пловдив по непредпазливост, като хвърлил незагасена цигара в кош с отпадъци в стаята, в която живеел. Това е заключението на Окръжна прокуратура-Пловдив, която днес внесе в Районнния съд обвинителен акт спрямо Данчев, съобщи БТА. Оттам пожарът се разраснал в различни посоки като скоростта му достигнала 5 метра в минута и така обхванал общо пет сгради. На Данчев са повдигнати обвинения и за това, че от пожара са последвали значителни...

Локомотив Пловдив - Дунав 0:0 /репортаж/

Локомотив Пловдив продължи с неубедителни си игри, завършвайки 0:0 с новака Дунав на своя стадион в мач от 11-ия кръг на Първа лига. "Черно-белите" фенове издигнаха плакат с надпис: "Илиане, благодарим ти!" в знак на признателност към напусналия старши треньор Илиан Илиев и плакат с надпис: "Никой не е по го...

Истината се разплита! Заплаха с киселина накарала пловдивския кмет да стреля

Заплаха със заливане с киселина е накарала екскмета на район "Централен" Димитър Хаджипетров да стреля два пъти по бившия си кандидат-зет Васил Атанасов. Това твърди адвокатът на Хаджипетров Кирил Николов. 

Отново блъснати на пешеходна пътека в Пловдив

Два инцидента на пешеходни пътеки в Пловдив в рамките на половин час. Мъж и жена пострадаха в пиковите за движението сутрешни часове. Няма опасност за живота им.

Локомотив (Пловдив) се провали и срещу Дунав

"Смърфовете" не успяха да разпечатат вратата на Мартин Луков