27.10.2016

Еро съжалява за Путин

Външният министър на Франция Жан – Марк Еро изрази съжаление за провалилата се визита на Владимир Путин в Париж, съобщи Europe 1. “Трябва да кажем ясно, че ние бяхме готови да разговаряме с руския президент за Сирия. Той обаче отказа да дойде. Той трябваше да открива друга изложба и православна църква, което беше доста сюреалистично. Аз съжалявам за това. Ние искахме да говорим за Сирия. Русия трябва да спре да бомбардира мирното население в Сирия и да се заеме с терористите. Ние се надяваме те да преустановят подкрепата си за президента Башар Асад и да спрат да стрелят по цивилни. Това е в основата на всичко. Франция има своята роля в Сирия“, заяви Еро. ...

Още

Киев изпрати протестна нота на Москва заради посещението на Путин в Крим

Министерството на външните работи на Украйна изпрати протестна нота до Москва във връзка с посещението на президента Владимир Путин в Крим, който бе включен в състава на Руската федерация през 2014 г., пише вестник „Независимая газета“, цитиран от Фокус.

Владимир Путин с рекорден рейтинг, 84% от руснаците одобряват дейността му

Това сочат резултатите от проведено проучване от руската неправителствена организация "Левада център"

Путин за украинците, спрели тока на Крим: Удивителни идиоти! (видео)

Руският президент е сериозно учуден от мълчанието на правозащитните организации, "пропуснали" да отразят престъплението срещу хората

Извънредно в БЛИЦ! Путин избухна в Ялта: Руският президент нарече "удивителни идиоти" участниците в блокадата на Крим

Президентът на Русия Владимир Путин окачестви спирането на електрозахранването на Крим като голяма глупост. Руският държавен глава участва във форум в Ялта.

Страсбург: Путин разбира само от сила!

ЕП критикува страните, че не наложиха санкции на Русия заради Сирия

Щерката на Галев се разхожда с Путин на гърди в Лондон

Дъщерята на Пламен Галев – Светлана, бе изловена да се разхожда с Владимир Путин в Лондон. Красавицата се появи със суитшърт с лика на руския президент в отговор на плъзналите слухове, че татко й се крие в Русия, пише столичен ежедневник.