22.10.2016

Нажежено до червено! Топ 10 порно звезди с големи гърди (ВИДЕО 18+)

Няма какво да си кривим душата. Повечето мъже обичат големите гърди, а когато са изложени на всеобщ показ, може да се каже, че радостта е почти пълна. Това правят и тези надарени дами. Вижте Топ 10 на порно звездите с големи гърди

Още

Apple може да използва нов тип клавиатура за лаптопи (ВИДЕО)

Apple обмисля възможността да използва нов тип клавиатури за лаптопите си в близко бъдеще. Според в. The Wall Street Journal, компанията може да сложи динамични клавиатури от т.нар. "електронно мастило" (e-Ink).

Apple може да използва нов тип клавиатура за лаптопи

Компанията обмисля възможностите да сложи клавиатура с т.нар. "електронно мастило" в лаптопите си през 2018 г.

Да се сгреем с топла супа

Ароматна супа от чушки в тон със сезона

Топсоциолог разкри каква е политическата ситуация у нас и какво може да направи ГЕРБ

Ако резултатът от изборите е загуба на ГЕРБ, очевидно ще се ходи на предсрочни избори. Това каза социологът Първан Симеонов. „Стигането до предсрочни парламентарни избори изключително много зависи от резултата на президентските избори. Ситуацията в България е нова. Само до преди няколко седмици беше немислимо въобще да говорим, че е възможно някакво друго развитие на изборите, освен недвусмислена победа на ГЕРБ. Сега няма колега, който да не казва, че има изравнени шансове и е възможен всякакъв изход и ДПС може да наклони везните, особено пък след включването на ДПС зад Орешарски. ДПС прави заявка за голямата четворка по този начин, заедно с левия, десния кандидат, националистическия кандидат. Както и да го гледаме, ситуацията в България е нова и както беше зациклила месеци и години наред, сега изглежда изключително хаотична, даже опасно хаотична”, обясни социологът.