22.10.2016

Шок: Булката-мръсница, която щедро даде гърдите си в мъжки ръце, се оказа...

Шокиращо разкритие направиха властите в Тайланд за „китайската булка”, която се прочу със скандалната си идея как да събере пари за сватбено пътешествие. Освен че това не е никаква булка, оказа се, че изобщо не е жена, съобщава „Дейли Мейл”.

Още

Знаете ли защо булката стои от лявата страна на младоженеца?

На сватбата булката обикновено стои от лявата страна на младоженеца, но вероятно никога не сте се питали защо. Тази традиция разбира се е идва от Запад, подобно на много други. Преди векове дясната ръка на мъжа е била водещата – ръката, с...

А вие знаете ли? Ето защо булката стои от лявата страна на младоженеца!

На сватбата булката обикновено стои от лявата страна на младоженеца, но вероятно никога не сте се питали защо. Тази традиция разбира се е идва от Запад, подобно на много други. Преди векове дясната ръка на мъжа е била водещата – ръката, с която той е държал меча си, левичарите са се срещали изключително рядко. Затова, ако се наложи мъжът да защити своята избраница, той би я хванал с лявата ръка, докато отблъсква нападателите с дясната.

Еротичната сензация Стела Тейлър играе булката беглец (СНИМКА 18+)

Еротичната сензация Стела Тейлър е подготвила мега шоу в Свищов. Стела ще влезе в ролята на "булката беглец" на 15-ти октомври. Въпреки обещанието си да не танцува в България, явно брюнетката е размислила.

Шумна сватба в Априлци – булката на 13, младоженецът на 12

Сватба между малолетни в пазарджишкото село Априлци. Момиче на 13 години беше омъжено за момче на 12, без граждански брак, защото законът не го допуска, съобщава БНТ.

Дидо от D2 и булката му Юлия чакат бебе?

Според слуховете младоженците са в очакване на рожбата си