26.10.2016

Двойна дъга над морето във Варна

Поройният дъжд предизвика задръствания в града

Още

Катрин Деньов и Моника Белучи във Варна догодина?

Катрин Деньов и Моника Белучи могат да дойдат във Варна следващата година. С агентите на звездите вече се преговаря, за да гостуват за 25-то юбилейно издание на фестивала „Любовта е лудост”. Това заяви в студиото на Дарик директорът на Фестивалния и конгресен център Тошко Гяуров, който добави, че в морската столица може да пристигне и голяма звезда от Холивуд, но не пожела да разкрие повече подробности.  Финансовото състояние на ФКЦ вече е стабилизирано и от 2014 г. насам се отчитат годишни печалби в размер на около 200 000 лева.  Изчистени са ...

Безплатни прегледи за камъни в бъбреците в Сити Клиник Варна

Сити Клиник Варна започва през ноември 2016 г. безплатни прегледи за камъни в бъбреците.

Летище Варна посреща 35-милионния пътник

Днес около обяд се очаква варненското летище да посрещне 35-милионния пътник на компанията концесионер на аерогарите във Варна и Бургас. Събитието е определено като знаково за развитието на бизнеса и туризма в региона. За 10-те години от началото на концесията „Фрапорт туин стар еърпорт мениджмънт" обслужи на летищата в двата морски града общо 35 милиона пътници. Михал Масне от Полша е едномилионният пътник на летище Варна „Фрапорт туин стар еърпорт мениджмънт" АД е германо-българскa компания, която сп...

Стана ясно какво се случва в момента във Варна

Центърът на Варна се превърна във филмова площадка, поради което част от улиците на града са отцепени от полиция, пише "Петел".

Поредна катастрофа! Този път на магистралата на изхода на Варна (СНИМКИ)

Катастрофа стана по магистралата на изхода на града. Два леки автомобила са се сблъскали на кръстовището на бул. "Вл. Варненчик" и бул. "Република", пише "Петел". По най-голяма вероятност единият от участниците е такси. Данни за пострадали все още няма.

Само две линейки във Варна са годни за работа

Само две линейки на Спешна помощ - Варна отговарят на изискванията за превоз на болни. Останалите 20 отдавна са преминали експлоатационния срок.