25.10.2016

Седмица остава до концерта на френската певица Имани у нас

На 19 октомври в зала 1 на НДК тя ще представи уникално шоу

Още

Внимание! Хакери разпращат вируси с мейл от НАП

Съобщението е с прикачен файл с разширение zip

Внимание! Ако получите имейл от НАП, не отваряйте прикачения файл

Вирус от името на Национална агенция за приходите отново се разпространява чрез електронната поща, предупреждават от Агенцията. В колцентъра на приходната администрация, както и по електронен път, са получени множество сигнали за фалшиво съобщение, в което потребителите се приканват да отворят прикачен файл с разширение zip.

Внимание, опасни за живота!

"Всеки може да твърди каквото си иска." (Зам.-директорът на "Гранична полиция" Светослав Манолов на брифинг на 18 октомври по повод твърденията, че седмината експулсирани турски граждани ги очакват репресии в Турция.) "Те са отказали да подпишат заповедта за временно настаняване в дома в Любимец и са предпочели реализирането на принудителната мярка." (Зам. главният секретар на МВР Георги Арабаджиев пред "Дневник" на 20 октомври.) Тъй като е...

4000 на крака пред Имани

Жените не искат да бъдат разбирани, а свободни, каза изпълнителката   "Каквото и да става, никога не спирайте да пеете", беше съветът на Имани към българските й фенове, които препълниха в сряда вечер зала номер едно в НДК. Тя повтори няколко пъти тези думи, докато представяше страхотния си седемчленен бенд. Имани, което означава "надежда" на суахили, е магичен пречистващ огън, концентрация на всичко нежно и деликатно в човешката душа, най-фин израз на ония ефирни неща, които ни различават...

Внимание, шофьори! И днес по Дунав мост ще е ад

За трети ден се очакват опашки на Дунав мост заради изпитанията, които се правят след ремонта на съоръжението в румънската му част. Движението по моста се спира и границата с Румъния при Русе се затваря за по 5 часа всеки предиобед, съобщава БНТ.

Румънец успя да привлече вниманието на цялата страна с плода, който отгледа (СНИМКА)

Гигантска тиква бе огледана в град Сибиу в централната част на Румъния, съобщава вестник "Либертатя". Тиквата е узряла в градината на 47-годишния Лучиан, който не е очаквал да отгледа плод, който ще привлече вниманието на цялата страна.