21.10.2016

​Тежка катастрофа в София, загина жена

Тежка катастрофа на Oколовръстното шосе в София. При челен удар е загинала една жена. По първоначална информация водач на автомобил "Субаро" решил да го изпробва как върви и колко вдига.

Още

Душевноболен наръга с нож мъж в София

Психично болен нападна и наръга с нож мъж в центъра на София тази сутрин. Срещу извършителя има подадени жалби за насилие в няколко столични полицейски управления, разказват потърпевши. Пострадалият е настанен в болница с опасност за живота, предаде БНР. Близки на пострадалия потвърдиха, че нападателят е агресивен и познат не само на полицията, но и на прокуратурата. Той е освидетелстван с психично заболяване. Преди време се е лекувал в Белгия.  "Тази агресивност започна преди една година, когато ни нападна абсолютно непредизвикано и нанесе побой на мен и на един приятел. Тогава аз получих леки телесни повреди в резултат на побоя, но приятелят пострада по-тежко, той остана със счупена ръка. Биячът го ограби и му взе телефона. Подадохме всички необходими жалби", коментира потърпевш. След връщането си в София психично болният мъж започва отново да тормози хората в квартала, който по ирония се намира на метри от СДВР. В началото на тази седмица тормозът прераства в конкретни заплахи за убийство. От столичната полиция потвърдиха за "Хоризонт" за тежкия инцидент. По случая тече разследване.

Психично болен наръга с нож мъж в центъра на София

Психично болен нападна и наръга с нож мъж в центъра на София тази сутрин. Срещу извършителя има подадени жалби за насилие в няколко столични полицейски управления, разказват потърпевши. Пострадалият е с опасност за живота в болница. Пред БНР близки на пострадалия потвърди

Близки на наръгания на пъпа на София разкриха шокиращи подробности за нападателя

Мъжът, който нападна и наръга с нож мъж в центъра на София тази сутрин, е психично болен. Срещу него има подадени жалби за насилие в няколко столични полицейски управления. Това съобщи БНР, позовавайки се на потърпевши граждани.

Кървав екшън в София! Мъже се клаха пред адвокатска кантора (СНИМКИ 18+)

Двама пияни мъже се биха и клаха в центъра на София тази сутрин. Сигнал за инцидентът е бил подаден около 8,40 часа, съобщава Булфото.

Турция официално назначи имам в музея "Света София"

За пръв път от дълги години в музея "Света София" е назначен имам, съобщи сайтът "Хаберлер", цитиран от БТА. Доскоро религиозните служби там се извършваха от външни духовници. Йондер Сой ще служи в частта от "Света София", наречена Павилионът на султана, а длъжността му е пет пъти дневно да чете молитвата езан, чийто звук ще се разнася от четирите минарета. В същото време в тази част на храма пет пъти на ден се изпълнява ритуалният мюсюлмански обряд намаз, в който участват само...