22.10.2016

Потоп и в Пловдив! Два булеварда се превърнаха в реки (СНИМКИ)

Два пловдивски булеварда  са наводниха заради спукан водопровод, сигнализира читател на TrafficNews.bg.  Аварията е станала на бул. „Копривщица” към Железния мост, а водата е шурнала и към „Марица- ЮГ.  

Още

Само в БЛИЦ: Спецакция срещу наркопазара в хисарско!

20-годишният Иван Тонков-Вятърчето и 26-годишният Венцислав Димитров-Пъпльо са задържани от хисарските ченгета при спецакция срещу незаконното разпространение на наркотици. С постановление на Районна прокуратура – Пловдив двамата са в ареста за 72 часа. Те са криминално проявени, известни на полицията в курортния град. 

Повдигнаха обвинение на побойници, нападнали шофьор в Пловдив

Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняеми по бързо производство двамата мъже, които вчера следобед нанесоха побой над 31-годишния водач на "Ауди" пред бременната му съпруга. Обвиненията са две - за нанасяне на лека телесна повреда и за хулиганство. С постановление на наблюдаващия прокурор двамата обвиняеми са задържани в ареста за срок от 72 часа. Отново агресия на пътя, пребиха шофьор пред бременна жена Вчера около 14.10 ч. на бул. "България" в Пловдив двамата мъже...

Повдигнаха обвинение на побойниците от бул. "България"

Районна прокуратура-Пловдив привлече като обвиняеми по бързо производство двамата мъже, които вчера следобед нанесоха побой над 31-годишния водач на „Ауди“ пред бременната му съпруга. Обвиненията са две – за нанасяне на лека телесна повреда и за хулиганство. С постановление на наблюдаващия прокурор двамата обвиняеми са задържани в ареста за срок от 72 часа. Вчера около 14.10 часа на бул. „България“ в Пловдив двамата мъже на по 36 и 29 г. нанесли побой на водача на лек автомобил „Ауди”.

Двама мъже нападнаха шофьор с бухалка в Пловдив

Поредна агресия на пътя. В Пловдив двама мъже нападнаха шофьор с бухалка заради отнето предимство на едно от кръстовищата в града. Двамата нападатели задържани за 72 часа. Районната прокуратура е образувала бързо досъдебно производство за хулиганство.