25.10.2016

Учени: Пийте бира, хмелът пази черния ви дроб

Хмелът в бирата не само обогатява вкуса й, но и намалява вредата от алкохола върху черния дроб, съобщи Сайънс алърт, позовавайки се на германско изследване.

Още

Уролог: Пийте повече вода

Българската урология е поставена в ъгъла, на колене. Тази специалност е на критично ниско ниво, а родните уролози са в режим на оцеляване. Мнението изрази пред Дарик един от най-добрите уролози у нас д-р Михаил Абаджиев. Той ръководи Клиниката по урология в столичната болница „Св. Анна". Нефролог: Не прекалявайте с водата Според него безхаберието спрямо уролозите е брутално и единствената утеха е в това, че „по-лошо не може да стане". Като основна причина за появата на редиц...

Пийте го всяка сутрин: Сокът от джинджифил и лимон има изненадващи ползи!

Джинджифилът е една от най-полезните билки. Кореноплодното чудо е полезно за здравето в много отношения. Той има естествени антибиотични свойства. Богат е на антиоксиданти, борещи се с много заболявания и инфекции.

Изненада! Дами, пийте кафе, за да сте умни

Кафето намалява вероятността от слабоумие при нежния пол. Такъв е резултатът от изследване в Щатите, проведено над 6467 жени. То е публикувано в Journals of Gerontology Series A Biological Sciences and Medical Sciences, пише "Марица".

Пийте сок от лайм за тънка талия и при лошо храносмилане

Ако страдате от пърхот, обливайте скалпа си със сок от лайм 3 пъти седмично

Не пийте разтворимо кафе всеки ден

Дори най-доброто разтворимо кафе не е продукт, който трябва да се консумира ежедневно. Да се определи дали пием нещо добро или отрова, е изключително лесно. Поставете няколко капки йод в чаша с прясно приготвената напитка, съветва zajenata.bg. Ако...

Не пийте водата от четири чешми край Търговище

РЗИ: Открити са отклонения по микробиологични показатели