22.10.2016

Турски ТИР се обърна на "Тракия"

Леко пострадал е шофьорът му, движението е затруднено

Още

Турски ТИР се обърна на магистрала "Тракия"

ТИР с турска регистрация се е обърнал в района на 60-и километър на магистрала "Тракия", в посока Пловдив. Това съобщи говорителят на ОДМВР в Пазарджик Мирослав Стоянов. Сръбски ТИР разпиля бира по пътя Шумен - Карнобат Водачът, който е турски гражданин, е леко пострадал, допълва Фокус. В резултат на инцидента движението е затруднено. "В района на 60-и километър, в посока Пловдив, е проходима само аварийната пътна лента, а в посока София също е отворена само ...

Екшън на „Тракия“! Турски ТИР на зиг-заг по магистралата, удря коли наред

Истински екшън като на кино се е разиграл вчера следобяд на автомагистрала "Тракия". ТИР с турска регистрация, движейки се на зиг-заг и...

Турски тираджия карал агресивно и ударил коли на "Тракия"

Турски ТИР застраши десетки коли на автомагистрала „Тракия" този следобед. Според шофьори камионът се е движил на зигзаг няколко минути и изпреварвал безразборно автомобилите. Накрая ударил две коли отзад, но не спрял след инцидента. В колите е имало и деца. За щастие, автомобилите са се разминали с драскотини. Пиян тираджия обърна камион с перални край село Риш След произшествието, тирът е спрян от пътните полицаи и се оказва с изтекла застраховка.

Агресия на пътя! Турски тир помля коли на АМ "Тракия", шофьорът плаши с щанга (ВИДЕО)

Турски тир застраши десетки коли на автомагистрала „Тракия” този следобед, съобщава Нова телевизия. Според шофьори камионът се е движил на зиг-заг няколко минути и изпреварвал безразборно автомобилите. Накрая ударил две коли отзад, но не спрял след инцидента. В колите е имало и деца. За щастие, автомобилите са се разминали с драскотини. 

Отново транспортен ад на "Тракия", опашката до тунелите

Голяма тапа се е образувала на магистрала "Тракия" , заради обърналия се турски тир. "Колите едва пъплят, опашката е до тунелите", съобщава Марица.бг, позовавайки се на читател, попаднал в задръстването. Тежкотоварният камион се е обърнал в района на 60 км на автомагистрала "Тракия" в платното в посока Пловдив.