29.10.2016

Един данък по-малко! Вижте от коя идея се отказаха

Държавата се отказа от идеята да задължава наследниците да подават данъчни декларации от името на покойните си близки. Това обяви министърът на финансите Владислав Горанов, цитиран от "Дарик". Първоначалното предложение на финансовото министерство гласеше, че при смърт на самоосигуряващи се лица или едноличните търговци, техните наследници трябваше да подават данъчна декларация вместо починалите.

Още

Тест: Какъв цвят е името ви? Вижте какво говори за вас

Според една мистична теория, нумерологичното изражение на нашето име носи собствена, цветна аура. Ако вярвате в такива теории, бихте могли да определите сами цвета на името  си, като направите едно просто изчисление, предлага manager.bg.

Ексклузивно в БЛИЦ: Вижте кой е мозъкът зад "обира на века" в Хасково

Красен Кънчев - един от четиримата арестувани за обира на пощата в Хасково, е човекът, за когото се предполага, че е мозъкът на операцията. БЛИЦ успя да се свърже с мъж, който познава Красен Кънчев от времето, когато лежал за кратко в затвора. Влиза там през далечната 2002 г., след като е обвинен, че е участвал в източването на кредитни карти.

Вижте как бургаски студенти наказаха нагъл таксиджия в София (ВИДЕО)

Двама младежи от Бургас, живеещи в Студентски град в столицата, отказаха да станат поредната жертва на нелегално такси. Видео от последвалата разправия бе разпространено в социалната мрежа.

Гришо хвана самолета, вижте за къде (СНИМКА)

Българинът полетя за последния си турнир за годината

Вижте Жана Бергендорф от периода, когато почти удари 100 килограма (СНИМКИ)

Скандалната Жана Бергендорф не винаги е изглеждала така, както сега. Преди няколко години певицата е тежала 110 килограма и е приличала на Монсерат Кабайе. Изпълнителката на „Самурай” е водила ожесточена битка, за да промени фигурата си.

Вижте гърдите, които ще разходят тазгодишния "Сутиен на фантазиите" на Victoria’s Secret (ВИДЕО)

Американската компания Victoria’s Secret показа тазгодишния "Сутиен на фантазиите". Скъпият женски аксесоар е оценен на 3 милиона долара. На подиума с него ще се разходи „ангела“ на Victoria’s Secret – американката Джасмин Тукс.