25.10.2016

Свлачища във Варна и наводнени села в Добричко

След проливните дъждове снощи свлачища във Варна и наводнени села в Добричко.

Още

Спасиха 2 деца от удавяне след потопа в Добричко

Добричко и Варна са под вода. Кошмарна нощ заради пороя преживяха жителите на селата Одърци и Батово. Две деца на 9 и 13 години едва не се удавиха в дома си. Десетки къщи са засегнати от стихията, а щетите са за хиляди левове, предаде Нова...

Свлачища и наводнени къщи след дъждовете в Североизточна България

След проливните дъждове снощи наводнения в Добричко и свлачища във Варна. Пътят от Добрич за Албена беше затворен снощи. Калните наноси вече са почистени и пътят е проходим.

Проверките на трудовата инспекция ще са концентрирани в Бургаско

Главната инспекция по труда през летния туристически сезон ще хвърли всичките си сили за проверки в Бургаско, защото там се назначават много повече временни работници, отколкото общо във Варненско и Добричко, съобщиха от агенцията. В Бургаско ще бъдат командировани служители от вътрешността на страната, докато във Варна и Добрич ще се разчита на местните инспектори. По данни на НСИ през 2015 наетите през юли спрямо март в трите области с морски курорти са се увеличили с почти 68...

11-годишно дете с опасност за живота, за малко да се удави в басейн в "Албена"

Животът на 11-годишно дете е в опасност след давене в басейн в черноморския комплекс "Албена", съобщават от пресцентъра на областната дирекция на МВР. Пострадалото момче - Т. Р. от добричкото село Черна, е транспортирано в многопрофилната болница за активно лечение "Света Анна" във Варна. Настанено е в реанимацията.

11-годишно дете в реанимация след инцидент в басейн в курорта "Албена"

Животът на 11-годишно дете е в опасност след инцидент в басейн в черноморския комплекс "Албена", съобщава БТА.Пострадалото момче е от добричкото село Черна.Момчето е транспортирано в многопрофилната болница за активно лечение "Света Анна" във Варна.

11-годишно дете е с опасност за живота след инцидент в басейн в "Албена"

Животът на 11-годишно момче е в опасност след като се е давило в басейн в комплекс "Албена", съобщават от пресцентъра на областната дирекция на МВР. Инцидентът е станал на 28 юни около 15.00 часа.  Пострадалото момче - Т. Р. от добричкото село Черна, е транспортирано в многопрофилната болница за активно лечение "Света Анна" във Варна.