27.10.2016

Дара: Криско не е баничка, за да го деля с Гери-Никол

Страхувам се от лошите хора, споделя поп сензацията пред “ШОУ”

Още

Криско сензационно проговори за отношенията си с Тита, Гери-Никол, Капчикова и Галена

Кристиан Талев, по-известен като Криско, е певец, музикален продуцент и автор на песни. Той е един от най-известните родни рап изпълнители. Носител е на десетки музикални награди, участвал е в редица музикални и шоу програми. С годините трупа все по-голяма популярност, песните му стават хитове, а от скоро се е заел със задачата да създава звезди в новата си музикална компания.

Криско разкри има ли война между Гери-Никол и TITA

"Кристиян ми се обади и сподели, че ме следи от доста време и много иска да работи с мен. В момента излезе новата ми песен". Това заяви в "Здравей, България" по Нова телевизия звездата от "Х фактор" Христина, която е и първият изпълнител от новата...

Криско призна има ли война между Гери-Никол и TITA

Кристиян ми се обади и сподели, че ме следи от доста време и много иска да работи с мен. В момента излезе новата ми песен. Това заяви в "Здравей, България" звездата от "Х фактор" Христина, която е и първият изпълнител от новата компания на рапъра Криско.

Само в БЛИЦ! Мегаскандал! Криско зашлеви Гери-Никол (ВИДЕО)

Рапърът, а от известно време и продуцент, Криско удари най-големия възможен шамар в лицето на Гери-Никол. Той изкара на пазара първия си изпълнител, който буквално размаза скандалната малка дива.

Гери-Никол пак се върна в обятията на Криско

След месеци на тиха война Гери-Никол отново е първа дружка на рапъра Криско. Певицата скоро ще е част от новата музикална компания на изпълнителя, пише "България днес".

Гери-Никол смени Криско с Килата

Гери-Никол смени Криско с рапъра 100 Кила, но само в творчески план, твърдят нейни колежки. 18-годишната варненка си подари кратка почивка на Ривиерата във Франция, където събира сили за работата си с Килата.