21.10.2016

Ето го мъжа, убил момчето от снимката с Борисов (СНИМКИ)

Бейтула Исмаил, на 28 г., който е обвинен, че е убил в катастрофа 23-годишния футболист Никола Терзиев, остава за постоянно в ареста. Това реши днес следобед Варненския окръжен съд.

Още

Борисов: БСП нямат в редиците си честен и почтен човек

 БСП нямат честен и почтен човек в редиците си, които да издигнат за президент на изборите. Това заяви премиерът Бойко Борисов преди срещата на лидерите в Брюксел. Според него това е причината те да се обърнат към човек от армията „ понеже по презумпция военните са обичани от народа”. Всеки военен защитава националната сигурност - един небето, друг океана, трети морето, четвърти земята. Те реално нямат кандидат. Те нямат от своите редици честен и почтен човек - това излезе, отсече Борисов. Той е категоричен, че всяка отговорна партия трябва да издигне свой кандидат за президент, да застане зад него и да се определи с него. Затова мисля, че позицията на ДПС е много честна - ясно е, че те са подкрепяли Пламен Орешарски през мандата на БСП и сега вместо БСП да казва "Имахме премиер, ама...", тогава му ръкопляскаха, ставаха му на крака. Бях в залата и съм ги виждал, а пък после се отказаха от него. ДПС последователно си стои на позицията”, добави премиерът. Той каза, че ГЕРБ нито иска подкрепата на ДОСТ в кандидат-президентската кампания, нито я отказва

Борисов от Брюксел: Полагам огромни усилия да запазя целостта на България

Бойко Борисов отхвърли категорично в Брюксел критиките, че българските власти неправомерно са върнали на Турция седем нейни граждани, които са предполагаеми привърженици на Фетула Гюлен, предаде Канал 3.

Борисов: По-голям демократ от мен няма, полагам огромни усилия да запазя целостта на България

"Нека се доверяваме на службите, има достатъчно специалисти - и политическо ръководство, и експерти, които много добре знаят кой какъв е. Ако бях главен секретар, щях да ви отговоря сигурно. Аз не съм информиран за това, което се е случило в момента.

Бойко Борисов коментира решенията на ДПС и ДОСТ

В коментар на обявените решения на ДПС и ДОСТ, премиерът Бойко Борисов преповтори позицията си, че всяка сериозна партия трябва да издигне свой кандидат за президент, да застане зад него и да се определи чрез него.

Борисов за върнатите турци: Лагерите ни са препълнени!

Премиерът се доверил на службите за експулсираните