23.10.2016

Кой е Пабло Ескобар?

Нападателят привлече вниманието, сравниха го с наркобарона

Още

Агуеро изпусна 5-а дузпа, Пабло Ескобар се вихри

Яловият без Лео Меси национален отбор на Аржентина се издъни изненадващо у дома - “гаучосите” паднаха 0:1 от Парагвай в среща от 10-ия кръг на световните квалификации от зона “Южна Америка”. Гостите поведоха чрез Денис Гонзалес в 18-ата мин, а без лекуващия разтежение в бедрото Меси аржентинците така и не намериха начин да преодолеят вратаря

Пабло Ескобар изправи на нокти американската полиция

Американската полиция издирва адаш на колумбийския наркобарон Пабло Ескобар за кражба. Миналия петък 22-годишният младеж е откраднал златното синджирче на 4-годишно момиченце от Ню Йорк, съобщават местни медии.

Шок! Появи се необичайно наследство на Пабло Ескобар

Пабло Ескобар е оставил ярка - ако не и кърваво червена - следа в историята на Колумбия. Историята на безмилостния наркобарон от Меделин е вдъхновила безброй очерци и журналистически материали през годините, като наскоро дори привлече медийния гигант Netflix, който финансира създаването на сериал за живота му.

Под прикритие: Той се внедри като перач на пари в картела на Пабло Ескобар

Робърт Мейзър е бил американски федерален агент, но не от ФБР, както повечето хора вероятно биха предположили. Той е работил за данъчната служба на САЩ и за Агенцията за борба с наркотиците. Мейзър успява да осъществи една от най-големите операции под прикритие на всички времена – той се внедрява в колумбийския наркокартел на Пабло Ескобар и прекарва там две години в средата на 80те години на миналия век, преструвайки се на Робърт Мусела, перач на пари от Ню Джърси, който има връзки в мафията. Историята на Мейзър ще оживее и вече е увековечена в игрален филм на име "The Infiltrator," с участието на Браян Кранстън.

Хипопотамите на Пабло Ескобар тормозят Колумбия 20 години след неговата смърт

Повече от 20 години след като колумбийският наркобарон Пабло Ескобар умира по време на престрелка с полицията, екзотична част от неговото наследство продължава да съществува. Домашните хипопотами на наркобарона са се превърнали както в атракция, така и в заплаха за природата на Северна Колумб ...