29.10.2016

Мъжът, обявил се за син на Бил Клинтън: Хилари, признай, че съществувам (СНИМКИ/ВИДЕО)

Мъжът, който твърди, че е син на бившия американски президент Бил Клинтън, отново изплува в публичното пространство в най-разгорещения етап от предизборната битка в САЩ. Той заявява, че кандидатът за президент на демократите Хилари Клинтън и мъжът й се отнасяли с него като „робовладелци”, съобщава „Дейли Мейл”.

Още

Доналд Тръмп ще кани бивша любовница на Бил Клинтън на дебата с Хилари

Републиканският-кандидат за президент Доналд Тръмп заплаши, че ще покани на първия си телевизионен дебат с кандидатката на демократите Хилари Клинтън бивша любовница на бившия президент Бил Клинтън, който е съпруг на Хилари, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Доналд Тръмп ще кани бивша любовница на Бил Клинтън на дебата с Хилари Клинтън

Дамата е имала връзка с бившия американски президент през 70-те години на миналия век

Тръмп заплаши, че ще покани бивша любовница на Бил Клинтън на дебат с Хилари

Републиканският кандидат за президент Доналд Тръмп заплаши, че ще покани на първия си телевизионен дебат с кандидатката на демократите Хилари Клинтън бивша любовница на бившия президент Бил Клинтън, който е съпруг на Хилари, предаде Франс прес. Дамата - Дженифър Флауърс, е имала връзка с Бил Клинтън през 70-те години на миналия век. Тя каза, че е готова да откликне на поканата и да дойде на дебата. Ръководителката на кампанията на Тръмп Келиан Конуей пък не потвърди днес, че Дженифър Флауърс ще присъства на дебата и каза, че екипът на Тръмп не я е поканил официално.

Палавият Бил Клинтън се задява с Бионсе, Хилари я няма (СНИМКИ)

Бившият американски президент Бил Клинтън беше щракнат в опасна близост до поп иконата Бионсе. Нещо повече, снимките показват, че двамата си разменят небрежни любезности, а музикалната звезда дори се смее на шегите на бившия господар на Белия дом, съобщава „Дейли мейл”.

Хилари и Бил Клинтън били сред гостите на сватбата на Доналд Тръмп с Мелания

Вече е сигурно, че Доналд Тръмп ще е кандидат-президентът на републиканската партия. Само няколко дни след като това стана ясно, започна вълна от нападки по негов адрес от враговете му. Неговите противници не губят време и търсят нещо пикантно около него. Те вече се ровят из миналото на неговата съпруга Мелания,

Хилари и Бил Клинтън "обедняха" за година

Двамата са спечелили $10,6 милиона през 2015 г.