24.10.2016

Бургаски бизнесмен тръгва по най-дългия път в света! Знаете ли къде е той? (СНИМКИ)

Бургаски бизнесмен се подготвя да премине по най-дългия път в света – Пан-Американската магистрала, дълга 48 000 километра, започваща от най-северната част на Аляска и достигаща най-южната точка на планената – Ушуая.

Още

Знаете ли защо някои хора слагат сапун в леглото?

Синдромът на неспокойните крака е неудобна ситуация, която се проявява с болки в краката, които могат да ви събудят посред нощ. Освен краката, главата, ръцете, торса и други части на тялото могат да бъдат засегнати. Основна причина за синдрома на...

Местан пише на Борисов: Малко скромност никак не ви е излишна! Вие не знаете какво вършите!

Надменността и високомерието, породени от опиянението от 10-те победи, заради които затваряте кандидата си в „двора“ на ГЕРБ, е най-лошата услуга, която поднасяте на Цецка Цачева, пише шефът на ДОСТ, който се хвали със 17 000 членове на партията

Изненада! Сашка Васева тотално смени имиджа, няма да я познаете (СНИМКА)

Сашка Васева тотално промени своя имидж. Провокативната разголена и перхидролена визия бе подменена от нова и стилна такава. Това се вижда на последната й снимка, където Дупнишката Мадона е облечена с елегантно сако, риза с висока яка, а за капак скандалната певица е възвърнала естествения цвят на косата си.

Знаете ли, че... Аушвиц е най-големият лагер на смъртта?

По време на Холокоста нацистка Германия се превръща в държава на геноцида

Няма да познаете какво работи тази търновска красавица! (СНИМКИ)

Не, тази търновска красавица не обикаля модните подиуми, а отглежда... стадо биволи в павликенското село Горна Липница. За разлика от връстниците си, 25-годишната Цветелина Недкова не мечтае за чиновническа работа зад бюро в офис, нито пък смята да търси щастието си в чужбина.

Знаете ли каква е ролята на вицепрезидента?

Вицепрезидентът на Република България не замества държавния глава в случай на отсъствие. В правомощията му е да дава и възстановява българско гражданство, да предоставя убежище и да упражнява право на помилване. А дали говори на един глас с президента или често позициите им се разминават и доколко остава в сянката му - Диана Тодорова работи по темата. Ще си спомним чрез архивите на БНТ и кои са вицепрезидентите в демократичната история на България.