25.10.2016

Хванати в крачка! Австралиец засне бой на питони в кухнята си (ВИДЕО)

Австралиец направи видео на бой между два питона в своята кухня, пише британският в. Дейли мейл. Жителят на източния град Сидни е пуснал една от змиите в дома си, защото е искал да използва животното като средство за борба срещу вредители.

Още

Смартфон на “Apple” подпалил колата на австралиец

Това твърди потърпевшият в жалба до компанията

12 г. австралиец прави сирене от картофи. Направи го!

Продуктът ще се наложи, убеден е изобретателят

Отровен паяк ухапа австралиец по пениса

  Австралиец бил ухапан по пениса от отровен паяк за втори път в рамките на пет месеца. Инцидентът се случил в в преносима тоалетна на строителна площадка в Сидни, предаде БГНЕС. Когато Джордан, който не желае да разкрие фамилията си, отишъл да се облекчи, изведнъж усетил познатото му вече от преди ужилване по гениталиите. „В този момент съм най-нещастният човек в страната“, казал пострадалият след случката на репортер от Би Би Си. „Просто седях на тоалетната и си вършех работата, когато усетих ужилването точно както стана и първия път“. Той не можел да повярва, че попада в неприятната ситуация за втори път в рамките на пет месеца. Джордан споделил, че след първия инцидент започнал да изпитва уплах от ползването на мобилни тоалетни. „В този ден тоалетните бяха почистени и си помислих, че сега е възможността да ги ползвам. Първо погледнах внимателно и после седнах. И следващото нещо, което усетих, беше болка.“ Джордан не е сигурен какъв вид паяк налита на пениса му. Един от колегите му го закарал в болница, макар че голяма част от работниците потърсили веселата страна на инцидента.“Първият път бяха загрижени. Но сега започнаха да пускат майтапи, преди да ме качат в колата“, разказа Джордан.

Австралиец патентова Хамдог - съчетание на хотдог и бургер

Австралиецът Марк Мъри обедини две любими световни закуски - хотдог и бургер в едно. Неговият хамдог бързо се превръща в световен хит.

18-годишен австралиец е най-младият околосветски пътешественик

Осемнадесет годишен австралиец стана най-младият човек, направил сам околосветско пътешествие на едномоторен самолет, съобщава Ройтерс. В събота...

18-годишен австралиец е най-младият околосветски пътешественик (Снимки)

Осемнадесет годишен австралиец стана най-младият човек, направил сам околосветско пътешествие на едномоторен самолет, съобщава Ройтерс. Вчера пътешественикът се приземи на летище в щата Куинсланд в североизточна Австралия. През продължилата 54 дни обиколка на Земята, Леклан Смарт кацнал с машината си на 24 места в 15 страни от света. Пред в.