28.10.2016

ТИР се е обърнал в района на 60 км на автомагистрала "Тракия"

ТИР с турска регистрация се е обърнал в района на 60 км на автомагистрала "Тракия" в платното в посока Пловдив. Водачът е леко пострадал, той е турски гражданин. В резултат на инцидента движението е затруднено.

Още

Тир се преобърна на „Тракия”, затвори магистралата за часове (обзор)

Тир се преобърна на магистрала „Тракия” в района на Стара Загора, съобщи bTV. Инцидентът стана при 159-ти километър тази сутрин и предизвика километрични задръствания. Камионът превозвал мебели, когато предната му лява гума се пука и той буквално прерязва разделителната мантинела, след което се преобръща в лентата за движение по посока Бургас.

ТИР се обърна и предизвика хаос на ”Тракия”

Движението е силно затруднено и едва ли скоро ще се нормализира. В катастрофата са участвали и няколко автомобила

ТИР се обърна на АМ "Тракия", има километрично задръстване

ТИР се обърна на магистрала "Тракия" в района на Стара Загора, водачът на тежкотоварния автомобил е пострадал леко. Заради инцидента обаче, колоната от автомобили е близо 5 км. Обърналият се ТИР е разпилял стока по платното, а мантинелата е изцяло компрометирана.

ТИР блокира магистрала „Тракия“

Тежък инцидент затвори автомагистрала "Тракия" в района на Стара Загора тази сутрин. ТИР се преобърна около 07:20, скъса мантинелата и препречи...

ТИР се обърна на АМ Тракия, движението е блокирано

Ограничено е движението при км 159 на АМ "Тракия" в посока Бургас и по изпреварващата и активната лента в посока София поради ПТП, съобщават от Агенция Пътна инфраструктура (АПИ). Товарен автомобил се е обърнал, разкъсвайки мантинелата на пътя. Сигналът за инцидента е постъпил към 07:20 часа, съобщават от полицията. По първоначална информация, няма сериозно пострадали. Заради катастрофата в района има километрично задръстване от автомобили. Движението в посока Бургас се осъществява по обходен маршрут от пътен възел "Войводиново" - по път I-8 Пл...

Зрелищна каскада на ТИР на магистрала "Тракия"!

Пореден пътен инцидент се е случил днес. ТИР се е обърнал на 159-ти километър на автомагистрала „Тракия”. Тежкотоварният автомобил се е обърнал, разкъсал е мантинелата и е препречил движението в посока Бургас, предаде агенция „Фокус”.