26.10.2016

Саутгейт: Наследих каша и трябваше да стабилизирам нещата

  "Наследих една каша и трябваше да стабилизирам нещата", заяви временният селекционер на Англия Гарет Саутгейт след равенството със Словения миналата вечер, предаде БГНЕС. Саутгейт започна престоя си начело на "трите лъва" с победа над Малта с 2:0, а вчера възпитаниците му имаха късмет да измъкнат точка от гостуването си в Любляна. "Искам да благодаря на играчите и щаба за подкрепата, която ми оказаха. Като се има предвид в каква ситуация бяхме миналият вторник, 4 точки е добре. Искахме 6, както и да отбележим повече голове, но ние наследихме една каша. Аз трябваше да стабилизирам нещата. Голямата ни цел е класиране на Световното и тази точка може да се окаже много важна в крайна сметка", коментира треньорът на Англия. След първите три мача Англия води в класирането на група F с актив от 7 точки. 

Още

Саутгейт: Наследих истинска бъркотия

Временният селекционер на Англия Гарет Саутгейт логично не бе особено доволен, след като страната едва не загуби визитата си на Словения и в крайна сметка врътна само реми 0:0. Той призна, че е наследил истинска бъркотия и в крайна сметка изрази съжалението си, че "трите лъва" не са спечелили 6 точки от последните 2 срещи и не са вкарали повече голове. "Искам да благодаря на играчите за подкрепата, която ми оказват, но в момента, в националния тим цари истинска бъркотия, ако трябва да бъдем честни. Моето желание бе да спечелим 6 точки от последните две срещи, а също така и да вкараме повече голове. За съжаление това не се случи. Вървим обаче по пътя към целта ни, която е класиране на Световното", обяви той на пресконференцията след мача. "Определено можехме да играем много по-добре срещу словенците. Не можем обаче да не отбележим, че теренът на противника не бе особено лек, а това също даде своето отражение".  "Имахме няколко добри възможности, които в друг случай нашите нападатели биха реализирали с лекота. Признавам, че Харт направи голям мач и на практика ни спаси от загуба".  ...

Иво Папазов и оркестър „Тракия“ представят„Ехо от Тракия“

"Отдавна исках да представя една програма със сравнително нови за публиката мелодии. Дълги години ги нося в себе си. Спомените, свързани с тази музика, не ме оставят. Когато мисля за тази музика, пред погледа ми като на филмова лента се сменят образите на хората, сред които съм израснал, на родителите ми. От тях наследих тази музика. Днес искам да ги дам на хората, да им доставя радост. Това са мелодии, които се изпълняват, когато на човек му е хубаво, в най-хубавите моменти от живота му. Свиря ги така, както ги чувствам днес. Модерни, различни интерпретации. Хубаво е обаче да се връщаме назад, за да не забравяме кои сме, откъде идваме и да запазим тази музика за нашите деца, за тези, които ще дойдат след нас. Искам да ви върна там, където черпим силата и вдъхновението за тази музика, но и да ви поведа натам, където тази музика е способна да ни отведе", коментира Иво Папазов-Ибряма, предаде БНР. Иво Папазов, известен повече като Ибряма, става международно известен с виртуозността, с която превръща традиционната местна сватбарска музика в джаз феномен. След промените в края на 1989, Ибряма свири по цял свят заедно с най-добрите джазмени от няколко континента. През 2005 той печели наградата на публиката на престижните награди за World Music на Радио 3 на Би Би Си и я посвещава на сънародниците си. През годините Ибряма става истински посланик на културата на България, а неговите мелодии вдъхновяват и карат многобройните му почитатели да се посветят на балканската музика. Той дава на света провокативна, буквално взривоопасна музика, родена от смесването на тракийски и родопски музикални традиции с балкански и глобални влияния. Иво не прави компромис с музиката – в средата на 80-те той е най-търсеният музикант в страната. Иво Папазов и днес продължава да изпълнява музиката както на централна Тракия така и на останалите региони от южните Балкани. Като солист той си остава великан, издигнал се извън традиционната музика на своя дом, станал част от изпълнителите на световно ниво, способни да обърнат мелодията наопаки и да ни накарат да полетим.

Иво Папазов и оркестър „Тракия“ представят„Ехо от Тракия“ – директно от Созопол, 7 септември, от 21 часа

Отдавна исках да представя една програма със сравнително нови за публиката мелодии. Дълги години ги нося в себе си. Спомените, свързани с тази музика, не ме оставят. Когато мисля за тази музика, пред погледа ми като на филмова лента се сменят образите на хората, сред които съм израснал, на родителите ми. От тях наследих тази музика. Днес искам да ги дам на хората, да им доставя радост. Това са мелодии, които се изпълняват, когато на човек му е хубаво, в най-хубавите моменти от живота му. Свиря ги така, както ги чувствам днес. Модерни, различни интерпретации. Хубаво е обаче да се връщаме назад, за да не забравяме кои сме, откъде идваме и да запазим тази музика за нашите деца, за тези, които ще дойдат след нас. Искам да ви върна там, където черпим силата и вдъхновението за тази музика, но и да ви поведа натам, където тази музика е способна да ни отведе. Иво Папазов, известен повече като Ибряма, става международно известен с виртуозността, с която превръща традиционната местна сватбарска музика в джаз феномен. След промените в края на 1989, Ибряма свири по цял свят заедно с най-добрите джазмени от няколко континента. През 2005 той печели наградата на публиката на престижните награди за World Music на Радио 3 на Би Би Си и я посвещава на сънародниците си. През годините Ибряма става истински посланик на културата на България, а неговите мелодии вдъхновяват и карат многобройните му почитатели да се посветят на балканската музика. Той дава на света провокативна, буквално взривоопасна музика, родена от смесването на тракийски и родопски музикални традиции с балкански и глобални влияния. Иво не прави компромис с музиката – в средата на 80-те той е най-търсеният музикант в страната. Иво Папазов и днес продължава да изпълнява музиката както на централна Тракия така и на останалите региони от южните Балкани. Като солист той си остава великан, издигнал се извън традиционната музика на своя дом, станал част от изпълнителите на световно ниво, способни да обърнат мелодията наопаки и да ни накарат да полетим.

Мафиотските вдовици он ВИС и СИК с охрана за 10 бона

Красавиците, които наследиха части от империите ВИС и СИК, използват охранители, когато имат бизнес срещи или посещават известни клубове. В дискотеките гардовете играят ролята на шофьори и отблъскват натрапници, докато присъствието на яко момчета по срещи с партньори е по-скоро за авторитет, обясниха хора от обкръжението на бизнес дамите, цитирани от „Телеграф”.

Мафиотските вдовици на ВИС и СИК с охрана за 10 бона

Красавиците, които наследиха части от империите ВИС и СИК, използват охранители, когато имат бизнес срещи или посещават известни клубове. В дискотеките гардовете играят ролята на шофьори и отблъскват натрапници, докато присъствието на яко момчета по срещи с партньори е по-скоро за авторитет, обясниха хора от обкръжението на бизнес дамите, цитирани от „Телеграф”.