24.10.2016

Цачева: Ние ще насърчаваме подготовката на младите хора

За да имаме добри заплати и нови работни места, са нужни подготвени кадри. Затова като президент ще работя за повече възможности за всички млади хора, за качествено образование. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на среща с работниците от фирма за велосипеди „Крос“ ООД в Монтана.

Още

Цецка Цачева в Сливен: Ние не сключваме задкулисни сделки за изборите

Ние заставаме с лицата си пред българските граждани в цялата страна. Аз се изправям пред вас очи в очи и моля за вашето доверие. Ако ни подкрепите на 6-ти ноември, ще знаете, че сте избрали президент и вицепрезидент, които носят страната ни в сърцето си и

Съгрешил Дон Жуан смая всички с извинението си (СНИМКА)

Как се оправят проблеми във връзка? Според неизвестен пловдивчанин това се прави с бял чаршаф, провесен над една от натоварените улици в града. Бдителен гражданин забеляза и засне нестандартното обяснение, докато шофира по Коматевско шосе в посока от Централата гара. 

Тереза Мей със сериозно предупреждение към Шотландия заради Брекзит

Министър-председателят на Великобритания Тереза Мей в понеделник предупреди първия министър на Шотландия Никола Стърджън да не възпрепятства преговорите за Брекзит, предава Anadoly Agency, цитиран от "Фокус".

Тежка авария предизвика бедствено положение в Бургас! (СНИМКИ)

Тежка авария в главния водопровод в Бургас предизвика истинско бедствие в централната част на града. Точно в 19:30 ч. по тротоара на бул. "Демокрация" 100 изригна близо 10-метров гейзер и превърна в кално море паркинга между булеварда и улица "Оборище", предаде Флагман.

Симитличанин със сензационно твърдение: Знам къде е гробът на Левски – Ванга ми го каза преди години!

Симитличанинът Павел Кипров обяви гладна стачка. От днес той започва да протестира срещу подмяната на историята и факти, умело изкривени от историците. Кипров подчинил живота си на доказване на думи, които той чул от пророчицата Ванга, която му посочила точното място на гроба на Левски.

Ekathimerini твърди: Турски изтребители са навлезли в гръцкото въздушно пространство без разрешение

Четири турски изтребители са навлезли в гръцкото въздушно пространство без разрешение в понеделник, съобщават военните в Атина, пише вестник Ekathimerini, цитиран от "Фокус".