28.10.2016

Мрежата завря от гняв и възмущение от този разказ на столичанка: Човек умря на улицата, а линейката закъсня фатално

В социалните мрежи от снощи се споделя ужасяващ разказ на една жена. Потребителите коментират с гняв и възмущение описаното от нея. Става въпрос за това как обикновеният ѝ ден се превръща в кошмар, след като на път за работа вижда човек, който бере душа и решава да му помогне. За жалост мъжът умира, а причината е заблудена из софийските улици линейка. Ето целия разказ на Калина Линкова:

Още

Скандал в парламента заради "правата на човека и миграцията в трети държави"

Резолюция на Европейския парламент относно "правата на човека и миграцията в трети държави" предизвика скандал между ГЕРБ и БСП в парламента. От ГЕРБ обвиниха, че евродепутатите на БСП и ДПС са подписали резолюцията, която според тях насърчавала миграцията. Лидерът на БСП се разграничи от евродепутатите си и каза, че подписването на този документ не е съгласувано с нея.

Смях през сълзи: какво е чувството да бъдеш възрастен и отговорен човек

Смях през сълзи: какво е чувството да бъдеш възрастен и отговорен човек

Мустафа Джемилев: Путин е като луд човек с бомба

Вие сте били дисидент по времето на СССР, сега не сте допускан от Русия в родината си. Мислили ли сте някога, че историята ще направи подобен кръговрат? Представях си историята и старините си по друг начин. Мислех, че Украйна вече е независима страна. Разбира се, в украинската държава има много проблеми, но и демократични свободи, които дават възможност да защитаваме правата си. В Украйна ние, кримските татари, често сме били опозиция, но не и дисиденти. След Майдана и Революцията на...

Бил Гейтс, който знае как да бъдеш богат и да си останеш човек

„Бъдете мили със зубърите. Има шанс някой ден да работите за тях.”

Петро Порошенко е четвъртия най-богат човек в Украйна

Украинският президент Петро Порошенко се изкачи с две места в рейтинга на 100-те най-богатите украинци, заемайки четвърто място. Това показва класацията на списание "Новое время" и инвестиционната компании "Dragon Capital" ("Дрегон Кепитал"). Макар да се изкачил с две места, стойността на неговите активи е намалява с 3 процента - 949 милиона долара, пише БГНЕС. Основният актив на президента е сладкарската корпорация "Roshen" ("Рошен"). Миналата година нейните продажби са намалели с 200 млн. долара заради девалвацията на гривната и спада на покупателната способност на населението. Най-богат украинец остава бизнесменът Ринат Ахметов с активи от 4,1 млрд долара, следван Виктор Пинчук със състояние от 1,3 млрд долара и Игор Коломойски с 1,1 млрд долара.