26.10.2016

Два столични квартала без ток след като дъжда наводни съоръжение на ЧЕЗ

  Проливният дъжд, който продължи цяла нощ, наводни съоръжение на ЧЕЗ и остави без електрозахранване клиенти на компанията в София, пише БГНЕС. В момента засегнати от обилния дъжд са клиенти в районите Триадица и Лозенец. Екипи на ЧЕЗ работят за възстановяване на електрозахранването и по прогнозни данни ще отстранят повредите в рамките на един час. „Извиняваме се на клиентите за причиненото неудобство, мобилизирали сме всички необходими екипи и специалисти, за да се справим със създалата се ситуация по възможно най-бързия начин“, каза Васил Василев, директор „Експлоатация и поддържане“ в „ЧЕЗ Разпределение България“. 

Още

Изчезна българин в Германия. Полицията го издирва

Мъжът отишъл на гости на сина си, имал здравословни проблеми

Издирват изчезнало непълнолетно момиче

Тя е в неизвестност от 21 октомври, когато рано сутринта е напуснала дома си

Възрастен мъж от България е изчезнал в Германия

Германската полиция издирва 67-годишен мъж от България, който е в неизвестност, съобщава регионалният вестник Das Rheinische Post, цитиран от Агенция "Фокус". Сали С. е пристигнал за първи път в град Дуисбург, провинция Северен Рейн-Вестфалия, в неделя, и още същата вечер е изчезнал. Мъжът е трябвало да гостува на сина си, но не се е появил на адреса. Издирват млад мъж с аутизъм Възрастният българин не познава града, не говори немски...

Изчезнал българин вдигна накрак германската полиция

Германската полиция издирва 67-годишен мъж от България, който е в неизвестност, съобщава регионалният вестник Das Rheinische Post. Сали С. е пристигнал за първи път в град Дуисбург, провинция Северен Рейн-Вестфалия, в неделя, и още същата вечер е изчезнал. 

Първобитните хора не са изчезнали, ето къде живеят (ВИДЕО)

Преди повече от половин век съпрузите Лианг Зи Фу и Ли Су Уинг оставят светския живот и създават свой дом в пещера в планините близо до китайската провинция Съчуан. Причината за драстичната промяна в живота им е била липсата на жилища на достъпна цена.

ЧЕЗ се закани: По-строги санкции за кражби на електроенергия

Приходите от глобите да постъпват в специален фонд, искат от дружеството