22.10.2016

Цвета Караянчева обясни защо БСП няма да съберат нужната подкрепа за вота на недоверие

Страхували сме се от вота на недоверие. Те не могат да си съберат подписи за вот на недоверие. Никой не иска да им се подпише. Това каза по време на брифинг в НС зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Цвета Караянчева във връзка с преустановяването на работа на Парламента от 12 октомври до 4 ноември.

Още

Свада в ефир! Ген. Атанасов укори Цвета Караянчева в ласки към БСП, тя го посече с напомняне за Радан

Няма да има парламентарни заседания, но всички комисии ще работят и така колегите от БСП няма да имат възможност да правят циркове. Това заяви в ефира на Нова телевизия Цвета Караянчева от ГЕРБ.

Цвета Караянчева: Комисиите на парламента ще работят, но БСП няма да има възможност да правят циркове

"Ваканция на парламента няма, комисиите ще работят, но няма да има пленарни заседания и колегите от БСП няма да имат възможност да правят циркове." Така депутатката от ГЕРБ Цвета Караянчева коментира вчерашното решение на депутатите да се разпуснат във ваканция по време на предизборната кампания. "Ваканция няма,

Цвета Караянчева към БСП: Винаги, когато правите Изборен кодекс ви бием

Винаги, когато правите Изборен кодекс ви бием. Това каза по време на дебатите за новите промени в Изборния кодекс народният представител от ГЕРБ Цвета Караянчева в реплика на изказване на народният представител от БСП Филип Попов, предава „Фокус”. По време на изказването си Попов посочи, че в държавите,

ГЕРБ иска да се създаде анкетни комисии за казуса "Бобов дол" и картела с горивата

ГЕРБ инициира създаване на две временни анкетни комисии - едната за разследване на картела с горивата, а другата - за казуса "Бобов дол".  "Днес БСП поднесоха поредна манипулация за подписка за анкетна комисия за разследване на картел на горива. Не са ни търсили. Ние искаме временна комисия за разследване на картел на горивата. БСП за пореден път иска да очерни инициатива, която ние имаме, и то предизборно. Каним всички да се присъединят към временна комисия за разследване на картелите", заяви заместник-председателят на ГЕРБ Цвета Караянчева, информира Нова телевизия.  "Ще искаме и анкетна комисия за казуса "Бобов дол". (Лидерът на БСП - бел.ред.) Корнелия Нинова иска да избегне този въпрос. Лицемиерие е фактът, че вчера при казуса "Белене" тогава БСП гласуваха против с мотива да не гледаме в миналото", коментира депутатът Георг Георгиев.    

Цвета Караянчева с важно изявление как ще се борят картелите в страната

Имаме инициатива и днес ще внесем формиране на временна анкетна комисия за разследване на картелите, имаме събрани подписите и тя ще бъде входирана. Това каза на брифинг в Народното събрание народният представител от ПГ на ГЕРБ Цвета Караянчева във връзка с предложението на БСП за създаване на временна анкетна комисия относно картела на горивата и подписката, която са събрали, предаде „Фокус“.

ГЕРБ иска анкетни комисии за картела с горивата и казуса "Бобов дол"

БСП поднесоха поредна манипулация, заяви Цвета Караянчева