26.10.2016

Още

Шестима души на съд заради снимките с голите гърди на херцогиня Катрин

Шестима журналисти, фотографи и медийни босове отиват на съд във Франция за нарушаване на личния живот на херцогинята на Кембридж Катрин във връзка с публикации на нейни снимки с голи гърди през 2012 година, предаде Франс прес. Уилям и Кейт ще искат обезщетение за голите снимки Главната редакторка на сп. "Клоузър", президентът на пресгрупата "Мондадори", собственик на изданието, директорът на "Прованс" и фотограф от този регионален всекидневник, както и двама фотографи от фре...

Херцогиня Катрин очарова ученици в Холандия (СНИМКИ)

Херцогиня Катрин е на първото си самостоятелно посещение. Тя е в Холандия, където част от срещите й бяха с ученици. Тя посети работилници за деца и се забавляваше с изобретенията им. Децата бяха очаровани от херцогинята и й показваха проектите си, някои от които включваха дори роботи.

Херцогиня Катрин се докара до анорексия

Тя обяснява видимото си отслабване с грижите по двете им деца с принц Уилям

Херцогиня Катрин безупречна със смело деколте и разголени рамене (СНИМКИ)

Херцогинята на Кеймбридж Катрин отново впечатли модните критици с безупречен стил. Съпругата на принц Уилям беше домакин на гала вечер по случай 40-годишнината на благотворителната организация SportsAid's.

Херцогиня Катрин отново с безупречен стил (СНИМКИ)

Херцогинята на Кеймбридж Катрин отново впечатли модните критици с безупречен стил. Съпругата на принц Уилям беше домакин на гала вечер по случай 40-годишнината на благотворителната организация SportsAid's. Снимки можете да видите в галерията тук Херцогиня Катрин, която прие гостите в двореца Кенсингтън, грееше в зашеметяваща синя рокля на Roland Mouret, подчертаваща стройната й фигура.