28.10.2016

Обама се зарече, праща хора на Марс до 2030 г.

"Крайната ни амбиция е един ден да останем там дълго време"

Още

Скиапарели е направил плитък кратер, когато се е разбил на Марс (СНИМКА)

Снимки от американски спътник показват, че европейският спускаем апарат "Скиапарели" е направил плитък кратер, когато се е блъснал в марсианската повърхност, съобщи Асошиейтед прес, цитиран от БТА. Европейската космическа агенция загуби връзка със "Скиапарели" малко преди сондата да стигне до повърхността на планетата на 19 октомври.

НАСА разпространи снимки на кратера, направен от "Скиапарели"​ на Марс

Снимки от американски спътник показват, че европейският спускаем апарат "Скиапарели" е направил плитък кратер, когато се е блъснал в марсианската повърхност, съобщи Асошиейтед прес.

"Скиапарели" е направил кратер при приземяването си на Марс

Според специалисти най-вероятната причина за разбиването е компютърен проблем

Марс и Уран образуват квадрат, внимавайте днес!

Луната е във Везни и е в съвпад с Юпитер, а следобед ще образува секстил с Венера и със Сатурн. Това е една от причините днес да се концентрирате върху това, което трябва да свършите. Положете повече усилия, за да си изпълните задачите!

Марсилия с 200 милиона за трансфери

Спортно-техническият щаб на Олимпик Марсилия разполага с 200 милиона за трансфери през следващите четири години. Сумата ще бъде на разположение на старши треньора Руди Гарсия и спортния директор Андони Субисарета. Субисарета ще бъде нагърбен със задачата да намери подходящи нови попълнения още през...